سوپ سبزیجات رستورانی با مرغ و بسیار مقوی
سوپ سبزیجات رستورانی یه سوپ ساده و خوشمزه و مقوی هست که میتونه گزینه خوبی برای سرماخوردگی یا افطار ماه مبارک رمضان باشه.
وجه تمایز این سوپ با سایر سوپ ها اینه که نیازی به برنج و جوپرک نداره.
دستتون هم برای استفاده از سبزیجات بازه و میتونید هر کدوم از سبزی هایی زیر رو که دوست دارین استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین و تمام فیلم های آموزشی رایگان آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.
مواد لازم:
- دو قاشق روغن
- یک قاشق کره
- نصف دم سینه مرغ
- نمک، فلفل سیاه، ادویه
- یک لیوان شیر
- یک قاشق نشاسته ذرت یا آرد
- سبزیجات (مانند هویج، سیب زمینی، کدو سبز، پیاز و گل کلم)
- آب یا آب مرغ
- زنجبیل تازه یا خشک و یک حبه سیر یا پودر سیر
- کمی جعفری تازه یا خشک
- یک قاشق رب انار
سوپ سبزیجات رستورانی با مرغ
در ابتدا مرغ رو نگینی خرد کنید. سبزیجات رو بشویید و نگینی خرد کنید.
دو قاشق روغن و یک قاشق کره را داخل تابه بریزین و مرغ رو به همراه نمک و ادویه تفت بدین. بعد از سرخ شدن کنار بزارین.
داخل قابلمه، پیاز، کدو و هویج نگینی رو همراه با کمی روغن، زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل و سیر تفت بدین تا سبک و پخته بشن.
آب یا آب مرغ رو در اندازه ای که روی مواد رو بپوشونه، به همراه فلفل سیاه و ادویه سوپ اضافه کنید. بزارین یک ربع بجوشه و سبزیجات نرم بشه.
یه لیوان شیر رو با آرد یا نشاسته ذرت مخلوط و به سوپ اضاقه کنید. حرارت رو کم کنید و اجازه بدین سوپ بجوشه و غلیظ بشه.
5 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، مرغ سرخ شده و یک قاشق رب انار رو اضافه کنید.
رب انار دلخواه هست و میتونید حذفش کنید.
به دلیل وجود سبزیجات، این سوپ بسیار مقوی هست و برای رفع یبوست عالیه. در صورتی که خودتون دوست داشته باشین میتونید به ازای هر نفر یکی دو قاشق جوپرک هم اضافه کنید.
اگر به خوردن سوپ علاقه دارین از این اموزش ها هم دیدن کنید:
- سوپ جو برای سرماخوردگی و گلودرد
- طرز تهیه سوپ بلغور
- سوپ کلم بروکلی و هویج
- طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رژیمی
- طرز تهیه سوپ شیر