» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ و نشاسته |بامیه ترد و خوشمزه| بامیه بازاری
طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ
بدون تخم مرغ - بدون فر - شیرینی - مطالب

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ و نشاسته |بامیه ترد و خوشمزه| بامیه بازاری

اسفند 18, 1403 3063

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ رو اگر یاد بگیرین دیگه سراغ درست کردن بامیه با روش قدیمی و با استفاده از تخم مرغ نمیرین!

زولبیا بامیه پای ثابت سفره های ماه رمضان هست. اما شاید درست کردنشون با روش سنتی برای عده ای سخت باشه. یا افرادی باشن که به تخم مرغ حساسیت دارن و نمیتونن این شیرینی خوشمزه رو میل کنن. به همین دلیل تصمیم گرفتم بعد از آموزش زولبیا بدون نشاسته گندم، طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ هم بزارم.

فیلم درست کردن این بامیه ترد و خوشمزه رو داخل کانال آشپزی ایران پخت گذاشتم.

پیشنهاد میکنم برای این که به فیلم های آموزشی رایگان شیرینی پزی و آشپزی دسترسی داشته باشین، عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین.

موادلازم:

  • دو پیمانه آرد
  • 2 قاشق غذاخوری سمولینا
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1 پنس نمک
  • 2 پیمانه آب
  • 1/4 پیمانه روغن مایع
  • 1 قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

در ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

آرد، سمولینا، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید. از آرد مخصوص شیرینی و کیک پزی استفاده کنید. دارچین هم اختیاری و قابل حذف هست.

آب، روغن مایع و عسل یا شربت بار را داخل یه قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین. صبر کنید تا آب جوش بیاد.

همین که آب به جوش آمد، مخلوط آرد رو به یکباره اضافه کنید و تند تند مواد رو هم بزنید. بعد از چند ثانیه خمیر تشکیل میشه. حرارت رو خیلی کم کنید و برای دو سه دقیقه خمیر رو داخل تابه هم بزنید تا تمام آب موجود در خمیر تبخیر بشه.

بعد از این خمیر رو داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت 5 دقیقه ورز بدین. این کار به لطافت بیشتر خمیر و همین طور خنک شدنش کمک میکنه.

خمیر را در قیف شیرینی پزی با سرماسوره بامیه بریزین و داخل یه سینی که کفش کاغذ روغنی داره در اندازه های دلخواه پایپ کنید و برش بزنید.

اجازه بدین بامیه های برش خورده 15 دقیقه استراحت کنن.

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

بامیه ها را در روغن داغ شناور سرخ کنید.

بعد از سرخ کردن، بلافاصله در شربت بار سرد بریزین. یک دقیقه صبر کنید و از شربت خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

طرز تهیه شرب بار بدون گلوکز و با گلوکز رو هم توضیح دادم و تمام نکات مهم رو براتون نوشتم. در عین حال اگر دوست داشته باشین میتونید روی بامیه ها رو عسل بریزین و بامیه عسلی درست کنید.

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

بعد از پخت بامیه حدود هفت الی هشت ساعت، روی آنها را نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند و براق بمانند.

طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ

با این روش یکی از خوشمزه ترین بامیه ها رو درست می کنید. طرز تهیه لگیمات عربی با فیلم هم در سایت هست. لگیمات هم به نوبه خودش خیلی خوشمزه هست  زحمت بامیه رو هم نداره.

امیدوارم طرز تهیه بامیه بدون تخم مرغ و نشاسته براتون مفید باشه. لطفا با دادن ستاره به این اموزش امتیاز بدین و فیلم طرز تهیه این بامیه رو در کانال ایران پخت تماشا کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت