خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / کباب سیخی چوبی گریل شده تند و خوشمزه

کباب سیخی چوبی گریل شده تند و خوشمزه

کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران می باشد. اما شاید درست کردن کباب کوبیده برای همه راحت نباشد. از این رو در این مطلب طرز تهیه کباب سیخی چوبی گریل شده با مزه ای فوق العاده آموزش داده می شود.

کباب سیخی چوبی را می توانید به راحتی درست کرده و در یک روز تعطیل در کنار دوستان و اعضای خانواده نوش جان کنید.

قبلا در مطلبی طرز تهیه کباب چنجه بر روی توری و بدون سیخ را آموزش دادیم. اما این روش هم کباب خوشمزه ای را به شما می دهد.

کباب سیخی چوبی
کباب سیخی چوبی

 

برای درست کردن این مدل کباب سیخی سه نوع مواد غذایی نیاز دارید:

  • گوشت
  • سبزیجات
  • سس مخصوص

انتخاب گوشت مسئله مهمی است. می توانید از گوشت مخصوص استیک استفاده کنید. گوشت هر چه تازه تر و جوان تر باشد کیفیت بهتری خواهد داشت.

سبزیجات مورد استفاده در این کباب به دلخواه است. اما توصیه می کنم از پیاز، کدو خورشتی و کدو حلوایی استفاده کنید.

سس مورد استفاده دز این غذا بر پایه سس سویا و عسل می باشد.

 

مواد لازم برای تهیه کباب سیخی چوبی

مواد لازم برای سس مرینت کردن:

1/4 فنجان عسل
2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
2 جبه سیر
1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
مواد لازم برای تهیه کباب:
کدو حلوایی
کدو خورشتی
1 پیاز متوسط متوسط
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3/4 قاشق چای خوری نمک 
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه 
سیخ چوبی

طرز تهیه کباب سیخی چوبی گریل شده با سبزیجات

در ابتدا باید مواد مرینت کردن را آماده کنید. دو ساعت قبل از پخت کباب تمامی مواد مرینت را درون کاسه ای با هم مخلوط کنید. بهتر است سیر را له کنید. 

اگر از بوی سیر تازه خوشتان نمی آید از پودر سیر استفاده کنید. اما بدانید که سیر تازه عطر و طعم ویژه ای به کباب شما می دهد.

گوشت را بهتر است نیم ساعت قبل از استفاده در دمای محیط قرار دهید. سپس گوشت ها را به مکعب هایی با اندازه دلخواه خرد کنید. بهتر است سایز مکعب ها خیلی بزرگ نباشند تا پخت بهتری داشته باشند.

حالا گوشت را به مواد مرینت درون کاسه اضافه کنید. تمام مواد مرینت را به سطح گوشت آغشته کرده و سپس کاسه را در یخچال قرار دهید.

بهتر است این مواد برای دو ساعت در یخچال استراحت کنند. در این مدت شما می توانید سبزیجات را آماده کنید.

پیاز قرمز، کدو خورشتی و کدوی زرد یا کدو حلوایی را به قطعات مناسب خرد کنید. روغن زیتون را روی سبزیجات ریخته و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. در مورد سیخ های چوبی هم باید نکاتی را در نظر بگیرید.

برای استفاده از سیخ ها باید آن ها را آماده کنید. بهتر است قبل از استفاده از سیخ آن را به مدت 30 دقیقه در آب قرار دهید تا در زمان پخت کباب مشکلی ایجا نشود.

 

بعد از آماده کردن سیخ ها سبزیجات را به سیخ بکشید.

حالا سراغ گوشت ها بروید. آن ها را هم سیخ بزنید. 

این کباب را هم می توانید درون تابه گریل روی گاز درست کنید و هم درون فر. در صورتی که درون تابه درست می کنید باید کمی تابه را چرب کرده و سیخ های کباب را درون آن قرار دهید. سیخ های سبزیجات را هم جداگانه گریل کنید. در این روش مدت زمان پخت زیادی نیاز دارید.

اما درست کردن کباب سیخی در فر

فر را روی دمای 200 درجه تنظیم و روشن کنید. سیخ های کباب و سبزیجات را درون فر قرار دهید و بعد از گذشت 6 دقیقه به ان ها سر بزنید. اگر روی کباب پخته شده بود سیخ ها را برگردانید و پشت آن را هم برای 3 دقیقه بپزید.

در صورت تمایل بعد از پخت می توانید روی کباب ها را گریل کنید.

 

thekitchn

درباره article

حتما ببینید

تخم مرغ آب پز طرح دار

تخم مرغ آب پز طرح دار

تخم مرغ آب پز طرح دار علاوه بر این که میز صبحانه یا شام رو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 19 =