خانه / سالادها / سالاد نودل و کدو سبز

سالاد نودل و کدو سبز

سالاد نودل و کدو سبز یک غذای خوشمزه برای وعده شام است. این غذا همچنین می تواند برای روزهای گرم تابستان مناسب باشد. چرا که کدو سبز طبیعت خنکی دارد و پر خاصیت است.

اگر تمایل به یادگیری سالادهای جدید دارید پیشنهاد می کنم سالاد نودل و کدو سبز را آموزش ببینید.

این سالاد با سس خوشمزه ای سر می شود که می توانید سس را از یک روز قبل درست کرده و در یخچال نگهداری کنید.

سالاد نودل
سالاد نودل

مواد لازم برای تهیه سالاد نودل

مواد سس سالاد
1/4 فنجان روغن زیتون
1/4 فنجان آب لیمو تازه (2 تا 4 لیمو)

1 قاشق غذاخوری عسل
1 قاشق چای خوری پودر خردل
1 حبه سیر پوست کنده
1/4 قاشق چایخوری نمک
مواد سالاد:
کدو سبز
1/3 فنجان پسته تفت داده شده
نودل یا ماکارونی رشته ای نازک
برگ تازه جعفری

 

طرز تهیه سالاد نودل و کدو سبز

در ابتدا باید مواد سس را تهیه کنید. سیر را رنده کرده و درون کاسه ای بریزید. سپس تمامی مواد سس را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.

سس را درون یخچال قرار دهید تا طعم ها به خرد یکدیگر روند.

چون در این سالاد از نودل یا ماکارونی رشته ای استفاده می شود بهتر است کدوها را هم به صورت رشته ای برش بزنید. 

آب را در ظرف مناسبی به جوش آورده و نودل را درون آن قرار دهید. رشته های نازک کدو را هم به آب جوش اضاف کنید. زمانی که نودل آماده شد آن را آبکش کنید.

اجازه دهید تا نودل سرد شود و از حرارت بیفتد. سپس پسته های تفت داده شده و برگ های تازه جعفری ریز خرد شده را به آن اضاف کنید.

در نهایت هم سس سالاد را روی آن بریزید.

 

نکته: 
سس می تواند از یک روز قبل درست شود و در یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری شود.

سالاد نودل را می توان در یک ظرف درب دار در یخچال قرار داد تا حداکثر 3 روز نگهداری کرد.

سالاد نودل و کدو سبز
5 (100%) 2 votes

درباره article

حتما ببینید

سالاد عدس یک غذای رژیمی و پر خاصیت

سالاد یکی از بهترین غذاهایی است که در رژیم های غذایی استفاده می شود. این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + دوازده =