مواد تشکیل دهنده پیتزا – لیست کامل خمیر، سس و تاپینگ پیتزا
مواد تشکسل دهنده پیتزا چیست؟ پیتزا، یکی از محبوب ترین غذاهاست که مورد پسند کوچک و بزرگ است. به مواد و نکاتی که برای تهیه یک پیتزای خوشمزه در خانه نیاز دارید، مواد تشکیل دهنده پیتزا و جزئیات استفاده را که در زیر توضیح داده ایم، نگاهی بیندازید تا بتوانید در خانه پیتزاهایی درست کنید که به اندازه همان پیتزاهایی که بیرون می خورید خوشمزه هستند.
همانطور که می دانید، برای داشتن یک پیتزا عالی، خمیر پیتزا، سس و تاپینگ (مواد رویه) باید عالی باشند. پس به نظر شما چگونه می توانیم به این هدف برسیم؟ حالا بیایید در این باره صحبت کنیم تا خانه خود را به یک پیتزا فروشی در ایتالیا تبدیل کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
ابتدایی ترین مواد تشکیل دهنده پیتزا
بیایید با فهرست کردن مواد اولیه پیتزا برای تهیه یک پیتزای واقعی در خانه شروع کنیم.
-
خمیر پیتزا
موادی که برای خمیر پیتزا استفاده می شود بسته به اینکه خمیر پف دار یا سبک باشد متفاوت است، اما اصولاً مواد زیر برای تهیه خمیر پیتزا کافی است:
- آرد
- خمیرمایه
- نمک
- آب
- روغن
- شکر
-
سس پیتزا
سس پیتزا در واقع سسی است که می توانید با توجه به ذائقه و مواد موجود در خانه آن را تغییر دهید. اگرچه سس پیتزا به طور کلی با گوجه فرنگی درست می شود، می توانید آن را با رب گوجه هم درست کنید. اما ابتدا بیایید مواد تشکیل دهنده یک سس پیتزا کلاسیک را فهرست کنیم.
- گوجه فرنگی
- روغن
- سیر
- نمک
- ادویه جات
-
تاپینگ پیتزا
حالا نوبت همه کاره ترین قسمت پیتزا است. برای یک پیتزای اصلی، مواد زیر کافی است.
- پنیر پیتزا
- انواع گوشت و سبزیجات
- گیاهان یا ادویه جات تازه (مانند آویشن، ریحان)
اگر فر ندارید میتوانید با اموزش طرز تهیه پیتزا بدون فر در ماهیتابه این غذای خوشمزه را درست کنید.
مواد تشکیل دهنده خمیر پیتزا
برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا باید تصمیم بگیرید که چه نوع خمیری را می خواهید درست کنید. بعضی از پیتزاها با خمیر حجیم، بعضیها با خمیر فوری و بدون خمیرمایه و بعضی از اون ها بدون خمیر هستند. مثل پیتزا تابه ای با نان لواش. وقتی این تصمیم را گرفتید، باقی کار خیلی آسان است. جمع آوری مواد، ورز دادن و شکل دادن به مواد لازم برای خمیر پیتزا. اگر بپرسید برای تهیه خمیر پیتزا معمولا از چه موادی استفاده می شود، بسیاری از موادی که می توانید استفاده کنید را در لیست زیر پیدا کنید.
- آرد
- روغن
- نمک
- شکر
- شیر
- تخم مرغ
- آرد ذرت
- روغن
- سرکه
- ماست
- سمولینا
- آرد سبوس دار
- آرد چاودار
- جوش شیرین
- زیره سیاه
- پونه کوهی
- پودر سیر
- پودر پیاز
- زیتون
- پنیر پارمزان
- ریحان
- نشاسته ذرت
- آرد جو
- مخمر تازه
- مخمر خشک (فوری)
کسانی که می خواهند یک خمیر پیتزای خوشمزه در خانه تهیه کنند، این دستور العمل را ببینند: خمیر جادویی بدون تخم مرغ مناسب انواع نان، پیتزا و پیراشکی
تاپینگ پیتزا
بهترین کاری که می توانید برای درست کردن یک پیتزا انجام دهید این است که رویه ها را با توجه به ذائقه خود و موادی که در خانه دارید انتخاب کنید. اگرچه پیتزا فقط با سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا عالی است، اما تنوع بخشیدن به آن با مواد مختلف طعم متفاوتی دارد. در اینجا لیستی وجود دارد که می توانید به عنوان رویه پیتزا انتخاب کنید.
- پنیر موزارلا
- پنیر چدار
- پنیر پارمزان
- پنیر فتا
- پنیر چدار
- سوسیس
- مرغ
- ژامبون
- زیتون (سبز، سیاه)
- قارچ
- پیاز (سفید، قرمز)
- فلفل (سبز، قرمز، هالاپینو)
- گوجه فرنگی
- ذرت شیرین
- کلم بروکلی
- اسفناج
- موسیر
- کدو سبز
- گوشت چرخی
- تن ماهی
- میگو
- سیر
- گوجه گیلاسی
- ریحان
- گوجه فرنگی خشک شده
مواد تشکیل دهنده سس پیتزا
همانطور که در ابتدا گفتیم، اگرچه سس پیتزا به طور کلی بر پایه گوجه فرنگی درست ه می شود، اما در واقع پیتزاها را می توان با سس های مختلف طعم دار کرد. پیتزاها به طور کلی با سس های قرمز و سفید طعم دار می شوند و با توجه به مواد موجود در سس تزئین می شوند. شما میتوانید به راحتی سس کچاپ را در منزل درست کرده و به عنوان سس پیتزا استفاده کنید.
نکاتی برای پخت یک پیتزا خوب
- باید مطمئن شوید که تمام موادی که برای خمیر پیتزا، سس و رویه ها استفاده می شود، با کیفیت و تازه باشند.
- هنگام تهیه خمیر پیتزا باید خمیر را خوب ورز دهید.
- بعد از اینکه خمیر پیتزا را خوب ورز دادید باید بگذارید استراحت کند و تخمیر شود.
- هنگام تهیه سس باید مراقب باشید که خیلی شیرین یا اسیدی نشود و مواد را به خوبی متعادل کنید.
- باید سس را به طور یکنواخت روی خمیر پیتزا پخش کنید.
- همچنین باید موادی را که روی سس پیتزا قرار می دهید متعادل کنید، نه زیاد و نه کم.
- پیتزا را باید در دمای بالا و به صورت کنترل شده بپزید.
- حتما باید فر را از قبل گرم کنید.