خانه / غذای اصلی / رژیم غذایی بدون گلوتن / آموزش پخت میتزا MEATZZA

آموزش پخت میتزا MEATZZA

شاید بپرسید میتزا چیست؟ نمی دانم تا به حال این اسم به گوشتان خورده است یا نه؟ اما باید بگویم که میتزا نوعی پیتزا است که از گوشت به عنوان خمیر استفاده می شود.

بله تعجب نکنید. میتزا برای رژیم غذایی بدون کربوهیدرات مناسب است.

شاید در نگاه اول بگویید که چربی این غذا زیاد است. اما افرادی که رژیم ممنوعیت خوردن کربوهیدرات دارند می تواند به راحتی از این پیتزا استفاده کنند.

قبلا در مطلبی پخت پیتزا روی اجاق گاز را اموزش داده که با استقبال هم مواجه شد. اما این روش دیگر نیازی به خمیر و یا نان پیتزا ندارد.

Picture of Meatzza

مواد و وسایل لازم برای پخت میتزا MEATZZA

  • گوشت چرخی
  • پنیر پیتزا
  • پیاز
  • گوجه فرنگی
  • سوسیس
  • فلفل دلمه ای
  • هر مخلفات دیگری که خودتان تمایل دارید

آموزش پخت میتزا MEATZZA

مرحله1:

در ابتدا گوشت چرخی را کمی ورز داده و نمک و فلفل ان را اندازه کنید.

یک سینی را برداشته و کف ان را کاغذ روغنی قرار دهید.

گوشت را به ضخامت مناسب حدود 2 تا 3 سانتی متر ری کاغذ باز کنید.

مرحله 2:

فر را روی دمای 200 درجه تنظیم و روشن کنید.

سینی را داخل فر قرار دهید و چند دقیقه زمان دهید. سپس سینی را بیرون اورده و روغن آن را خارج کنید.

مرحله 3:

حالا مابقی کار مانند مراحل درست کردن پیتزا است.

گوشت پخته شده را روی کاغذ روغنی قرار داده و داخل سینی بگذارید.

روی سطح گوشت را سس کچاب بزنید.

کمی پنیر پیتزا روی سطح کار پاشیده و هر موادی که دوست دارید روی آن قرار دهید.

در نهایت هم روی مواد را پنیر پیتزا بریزید.

حالا مواد را داخل فر قرار داده و 8 دقیقه به ان زمان دهید.

بعد از آن میتزا را دراورده و صبر کنید تا کمی سرد شود.

پیتزا را برش داده و نوش جان کنید.

 

آموزش پخت میتزا MEATZZA
5 (100%) 2 votes

درباره article

حتما ببینید

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ از اون پیتزاهایی هست که در عین سادگی و سریع الپخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × چهار =