» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه بدون تخم مرغ
طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه
بدون تخم مرغ - شیرینی - مطالب

طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه بدون تخم مرغ

اسفند 25, 1403 60134

طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه اونم بدون تخم مرغ رو براتون میزارم. این شیرینی در عین سادگی بسیار خوشمزه هست و عطر و طعم ویژه ای داره.

یه گزینه عالی برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز👌😍

اگر دوست دارین شیرینی های مختلف اونم بدون تخم مرغ رو درست کنید حتما آموزش طرز تهیه شیرینی پفکی بدون تخم مرغ، طرز تهیه شیرینی رزت نسکافه ای بدون تخم مرغ، کوکی شکلاتی بدون آرد و تخم مرغ و مافین شکلاتی بدون تخم مرغ رو حتما ببینید.
فیلم طرز تهیه شیرینی کره ای بدون تخم مرغ در کانال آشپزی ایران پخت بارگزاری شده.

پیشنهاد میکنم برای این که به فیلم های آموزشی رایگان شیرینی پزی و آشپزی دسترسی داشته باشین، عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین.

مواد لازم:

  • 100 گرم کره (من کره گیاهی استفاده کردم)
  • نصف پیمانه شکر (90 گرم)
  • 1 قاشق غذاخوری ماست (40 گرم)
  • 1 پیمانه + تقریباً 1 قاشق غذاخوری آرد (150 گرم)
  • 1 قاشق چایخوری وانیل 1 پنس نمک (یک پنس یعنی اندازه ای که بین دو انگشت جا بشه)
  • 140 گرم شکلات تلخ ذوب شده
  • پودر نارگیل و پسته هم اختیاری و برای تزیین

طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه بدون تخم مرغ

در ابتدا کره را در محیط بزارین تا هم دما و نرم بشه. در اندازه ای که وقتی انگشت روی کره فشار بدین، جای انگشت فرو بره.
کره نرم و شکر دانه ریز را با همزن بزنید تا سبک و پفکی بشه.
یک قاشق ماست هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد، نمک و وانیل را اضافه کنید و باز در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید.
طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه
خمیر شیرینی را که آماده کرده اید در قیف با ماسوره ستاره بریزین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین پایپ کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-12 دقیقه قرار بدین.
طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه
از فر خارج کنید و بزارین خنک بشه. در صورت تمایل شکلات رو با روش بن ماری ذوب کنید و شیرینی رو داخل شکلات بزنید و با پودر نارگیل و پسته تزیین کنید. فیلم آب کردن شکلات با ساده ترین روش رو در سایت گذاشتم.
بعد از سفت شدن شکلات سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی کره ای در خانه

نکات پخت شیرینی کره ای

  • بافت شیرینی باید طوری باشه که بشه به راحتی از قیف و ماسوره ردش کرد. اما اگر خیلی نرم باشه موقع پخت تغییر شکل میده و پخش میشه.
  • توصیه می کنم برای درست کردنش از ترازو آشپزخانه استفاده کنید.
  • سریع میپزه پس حواستون به فر باشه تغییر رنگ زیاد نداشته باشه.
  • تزیین با شکلات اختیاری است اما همانطور که می بینید بسیار زیبا و خوشمزه ترش میکنه.
  • شما می تونید هر طور که بخواید کوکی هاتون رو درست کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت