خانه / نوشیدنی / طرز تهیه شیر بادام در خانه

طرز تهیه شیر بادام در خانه

طرز تهیه شیر بادام در خانه
4.8 (95.56%) 18 votes

طرز تهیه شیر بادام دکتر خدادای بسیار ساده و آسان است. این نوشیدنی خیلی سریع آماده می شود و دارای خواص فراوانی می باشد.

مواد لازم برای تهیه شیر بادام دکتر خدادای

  • 50 گرم مغز بادام شیرین
  • عسل 3 قاشق غذاخوری
  • آب سرد 3 لیوان

 

طرز تهیه شیر بادام دکتر خدادادی
طرز تهیه شیر بادام دکتر خدادادی

 

طرز تهیه شیر بادام دکتر خدادادی

مرحله اول آماده سازی بادام ها است.

طرز تهیه شیر بادام
طرز تهیه شیر بادام

 

در ابتدا 50 گرم بادام را درون کاسه ای ریخته و سپس مقداری آب جوش روی آن بریزید.

مدتی صبر کنید تا دمای آب کاملا سرد شود. سپس پوست بادام ها را به راحتی جدا کنید.

بعد از این مرحله تمامی مواد را درون مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید.

در صورتی که وقت کافی برای جداسازی پوست بادام ها نداشته باشید راهکاری برای حل این مسئله وجود دارد.

باید به روش زیر عمل کنید.

 

بعد از گذراندن مرحله اول، بادام ها را درون صافی ریخته و آب آن ها را تخلیه کنید. سپس بادام ها را با آب سرد کاملا آبکش کرده و صبر کنید تا آب آن گرفته شود.

 

بادام ها و سه لیوان آب سرد را درون مخلوط کن بریزید. مواد را کاملا با هم میکس کنید.

بالاترین سرعت برای 2 دقیقه مواد را با هم مخلوط کنید.  آب به دست آمده باید سفید و مات باشد.

 

سپس یک صافی روی سر یک ظرف قرار داده و یک پارچه توری روی آن پهن کنید.  مواد داخل مخلوط کن را درون آن خالی کنید.

با این کار شیر بادام به راحتی از تفاله بادام جدا می شود.

 

تفاله بادام را در وسط پارچه جمع کرده و پارچه توری را کاملا جمع کنید و فشار دهید.

به این ترتیب شیر بادام کاملا از تفاله آن جدا می شود.

حالا عسل را به شیر بادام اضافه کنید. شیر بادام آماده شده را درون لیوان ریخته و نوش جان کنید.

نگران باقی مانده تفاله بادام نباشید.

ما هیچ کدام از نعمت های خدای مهربان را دور نمی ریزیم.

 

از این تفاله ها هم می توان استفاده کرد.

می توانید این بادام های پودر شده را در انواع کیک، بیسکوییت، کوکی و کلوچه استفاده کنید.

برای نگهداری این بادام ها هم دو راه وجود دارد:

  1. آن ها را فریز کنید و در مواقع نیاز یخ زدایی انجام داده و مورد استفاده قرار دهید.
  2. درون سینی فر گذاشته و چند دقیقه در فر بگذارید تا کاملا تست و خشک شود. سپس درون ظرف شیشه ای ریخته و نگهداری کنید.

یادداشت:

شیر بادام را تا دو روز در یخچال می توان نگهداری کرد.

 

خواص بی نظیر شیر بادام که اطلاعای درباره آن نداشتید:

  1. موجب درخشان شدن پوست شما می شود.
  2. قند خون شما را بالا نمی برد.
  3. موجب تقویت عضلات و بهبود بیماری می شود.
  4. کالری کمی دارد.
  5. موجب قوی شدن استخوان ها می شود.
  6. شیر بادام قلب شما را سالم نگه می دارد.
  7. مدیریت وزن را بر عهده دارد.
  8. هضم آسانی دارد.

درباره article

حتما ببینید

شربت شاتوت

شربت شاتوت وانیلی یک نوشیدنی مقوی و خوشمزه

شربت شاتوت وانیلی یک نوشیدنی مقوی و خوشمزه4.9 (98.67%) 15 votes شربت شاتوت یک نوشیدنی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 8 =