خانه / نان و شیرینی / روش پخت کیک آلبالو با بادام

روش پخت کیک آلبالو با بادام

 کیک آلبالو یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار است که خوردن آن در فصل تابستان لذت خاصی دارد. این کیک را می توان در مدل های مختلف تهیه کرد. کیک آلبالو شکلاتی و کیک آلبالو ساده در بین انواع این کیک طرفداران خاصی دارد.

در این مطلب روش پخت کیک آلبالو آموزش داده می شود.

 

کیک آلبالو
کیک آلبالو

 

مواد لازم برای پخت کیک آلبالو

 
½ فنجان ( 115 گرم) کره نرم شده 
½ فنجان (100 گرم ) شکر دانه ریز
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
½ فنجان (70 گرم ) آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری پودر بکینگ پودر
½ فنجان آرد بادام
25  عدد آلبالو
پودر قند برای تزیین روی کیک (اختیاری)

 

روش پخت کیک آلبالو با بادام

 

فر را روی درجه 325F / 160C روشن و گرم کنید. 

یک ظرف مربعی 20 در 20 را با کره چرب کنید.
در یک کاسه متوسط، آرد و پودر بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

سپس آرد بادام را به آن ها اضاف کرده و هم بزنید. این مخلوط را کنار بگذارید.

 حدود 3 دقیقه کره و شکر را با هم مخلوط کنید. ب اندازه ای با همزن هم بزنید که رنگ کره تغییر کرده و پوک شود. حالا مواد خشک را که مخلوط کردید به ترکیب روغن و شکر اضاف کنید.

این خمیر را درون قالبی که با کره چرب کردید، بریزید. خوب مواد را صاف کنید.

Almond Cherry Cake

 

 

گیلاس ها را روی خمیر بچینید.

قالب را درون فر قرار داده و برای 30 تا 35 دقیقه صبر کنید. سپس یک خلال دندان را درون کیک فرو کنید. اگر خمیر به کیک نچسبید یعنی کیک شما پخته است.

فر را خاموش کرده و قالب را بیرو بیاورید.

اجازه دهید کیک کاملا روی یک قفسه سیمی خنک شود. سپس اگر دوست دارید، با پودر قند روی آن را تزیین کنید.

یادداشت

– کیک را در دمای اتاق در یک ظرف هوادهی حداکثر تا 3 روز نگه دارید.
– در صورتی که قصد فریز کردن کیک را داشته باشید تا دو ماه میتوانید کیک را در فریزر نگه دارید.

prettysimplesweet

درباره article

حتما ببینید

کوکی هنداونه

کوکی هندوانه

کوکی هنداونه خیلی خیلی راحت درست می شه. مهم اینه که بیس کار رو درست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =