خانه / غذای اصلی / رژیم غذایی بدون گلوتن / تاس کباب سبزیجات یک غذای رژیمی و بدون گلوتن

تاس کباب سبزیجات یک غذای رژیمی و بدون گلوتن

تاس کباب سبزیجات یک غذای رژیمی و بدون گلوتن
5 (100%) 4 votes

تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه است که محبوبیت زیادی در بین طرفداران دارد. شاید عده ای به دلیل معذوریت و رژیم غذایی که دارند از خوردن این غذا محروم باشند. بنابراین در این مطلب سعی کردم تا طرز تهیه تاس کباب سبزیجات را به شما عزیزان آموزش دهم.

تاس کباب سبزیجات یک غذای عالی برای وعده شام یا ناهار است و برای افرادی که در رژیم گیاهخواری یا رژیم بدون گلوتن هستند مناسب می باشد.

 

Two white bowls of curried vegetable stew next to two spoons on top of a wooden table. In the background is a large pot of stew and a bowl of rice.

 

مود لازم برای پخت تاس کباب سبزیجات

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز بزرگ
2  قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری پودر کاری
زنجبیل تازه، پوست کنده و رنده شده (حدود 1 قاشق غذاخوری)
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری (اگر حساسیت دارید، حذف کنید)
سیب زمینی
3 و 1/2 فنجان نخود، پخته شده
2 فلفل قرمز سرخ شده، کباب شده
گل کلم
گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای
اسفناج
برنج پخته شده
سیر
1 قاشق چای خوری شکر قهوه ای
1/2 فنجان عصاره سبزیجات

 

طرز تهیه تاس کباب سبزیجات

پیاز را تفت دهید

Onions cooking in pot on stovetop, overhead shot.

 

درون تابه بزرگی پیاز را خرد کرده و به همراه روغن و کمی نمک تفت دهید.

 

Onions and spices cooking in pot on stovetop, overhead shot.

پودر کاری،رسیر، شکر قهوه ای، فلفل سیاه و فلفل قرمز را اضافه کرده و هم بزنید.

دقت کنید که زیر حرارت کم باشد تا مواد نسوزد.

سپس عصاره سبزیجات را دون تابه بریزید.

 

Cauliflower, tomatoes, chickpeas and spices cooking in pot on stovetop, overhead shot.

 

سیب زمینی، نخود پخته، فلفل دلمه ای، گل کلم، گوجه فرنگی خرد را اضافه کنید. سپس  1/1 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید. مخلوط را ترکیب کنید و برای مدت 45 تا 60 دقیقه روی حرارت قرار دهید.

هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شده و مزه ها به خرد یکدیگر روند.

Curried Vegetable Stew cooking in pot on stovetop with fresh greens and coconut milk.

بعد از این مدت اسفناج های تازه یا بی بی اسفناج را درون تابه ریخته و درب ظرف را بگذارید.

کمی زمان دهید تا اسفناج ها نرم شوند.

  • در دستور اصلی این غذا در این مرحله از شیر نارگیل استفاده شده است. اگر تمایل دارید می توانید استفاده کنید.

غذا را در ظرف کشیده و با نان یا برنج سرو کنید.

جدول ارزش غذایی این غذا

کل چربی 14 گرم
چربی اشباع شده 9 گرم
سدیم 982 میلی گرم
پتاسیم 563 میلی گرم
کل کربوهیدرات 30 گرم
رژیم غذایی فیبر 7 گرم
شکر 7 گرم
پروتئین 9 گرم
ویتامین A 76.2٪
ویتامین C 5/24٪
کلسیم 11.5٪
آهن 30.2٪

toriavey

درباره article

حتما ببینید

کوکو سبزی پف دار

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن4.9 (97.78%) 27 votes کوکو سبزی یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 7 =