» آشپزی بدون » بدون فر » نان پنجره ای بدون نشاسته گندم با یدونه تخم مرغ
نان پنجره ای
بدون فر - شیرینی - مطالب

نان پنجره ای بدون نشاسته گندم با یدونه تخم مرغ

فروردین 5, 1404 3097

شیرینی نان پنجره ای یکی از قدیمی ترین شیرینی های مورد استفاده برای عید هست. این شیرینی نه فقط در ایران بلکه در کشورهایی مثل ترکیه و افغانستان هم طرفداران خاص خودش رو داره. البته در کشورهای دیگه به نام های دیگه ای مشهوره.

مشکلی که این شیرینی داره اینه که نیاز به نشاسته گندم داره و تعداد زیادی تخم مرغ باید استفاده بشه. اما با روشی که در این آموزش میبینید نان پنجره ای رو بدون نشاسته گندم و فقط با یدونه تخم مرغ درست می کنیم.

ویژگی هایی که این شیرینی داره اینهاست:

  • بدون همزن
  • بدون نشاسته گندم
  • بدون وانیل
  • بدون بکینگ پودر
  • با عطر و طعم لیمو و پرتقال

پس بدون معطلی بریم سراغ درست کردن شیرینی نان پنجره ای.

اینم بگم که فیلم طرز تهیه نان پنجره ای ساده بدون نشاسته گندم با یدونه تخم مرغ در کانال آشپزی ایران پخت بارگزاری شده.

پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.

مواد لازم:

  • 140 گرم آرد معادل یک و یک چهارم پیمانه آرد شیرینی
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه شیر معادل 200 میلی لیتر
  • یک پنس نمک
  • 30 گرم شکر معادل یک چهارم پیمانه
  • نصف قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش یا پرتقال یا وانیل

طرز تهیه نان پنجره ای بدون نشاسته گندم

در ابتدا یک عدد تخم مرغ رو به همراه یک پیمانه شیر داخل یه کاسه بریزین. رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش و یا وانیل رو به همراه نمک اضافه و مخلوط کنید.

حالا شکر و آرد رو اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو با هم ترکیب کنید.

روغن رو داخل یه ظرف بریزین و اجازه بدین حسابی داغ بشه.

طرز تهیه نان پنجره ای

قالب نون پنجره ای رو داخل روغن بزارین تا گرم بشه. بعد از این از روغن خارج کنید و داخل مایه شیرینی بزنید.

 

نکته مهم اینجاست که قالب رو نباید تا انتها داخل مایه شیرینی فرو کنید. در این صورت موقع سرخ شدن، مواد دور قالب بسته شده و دیگه جدا نمیشه.

ببینید اون قالبی که کامل داخل خمیر رفته، شیرینی دورش چسبیده و این اشتباهه.

وقتی شیرینی سرخ شد از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بزارین.

نان پنجره ای بدون نشاسته گندم

زمانی که شیرینی سرد شد روش پودر قند بپاشید و داخل ظرف سرو بچینید.

نکات مهم پخت نان پنجره ای

  • روغن باید حتما داغ داغ و زیاد باشه تا شیرینی به صورت شناور سرخ بشه.
  • قالب نباید تا انتها داخل مایه بره
  • اول قالب رو داخل روغن بزارین تا گرم بشه بعد داخل مایه بزنید و مجدد در روغن بزارین کمی تکون بدین تا شیرینی به راحتی جدا بشه
  • شیرینی رو داخل ظرف و روی دستمال بزارین تا روغنش کشیده بشه وقتی سرد شد پودر قند بپاشید روش.
  • شیرینی ها رو روی هم نزارین که نرم میشه.
  • من این شیرینی رو دو بار درست کردم یک بار با شیر و یک بار با آب هر دو بار عالی شد ولی با شیر خوشمزه تر و ترد تر میشه.
  • دمای روغن هم بسیار مهمه. اگر داغ نباشه خمیر به قالب نمیچسبه و اگر خیلی داغ باشه خمیر میپزه.
این حالت زمانی به وجود میاد که روغن بسیار داغ باشه

اگر اندازه ها رو رعایت کنید یه شیرینی ترد و خوشمزه دارین. با این میزان مواد 40 عدد شیرینی در این سایز درست میشه.

از این آموزش ها هم دیدن کنید:

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت