» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی » سس » طرز تهیه گاناش ساده فوری بدون خامه و شکلات با فیلم
سس - مطالب - ویدئو

طرز تهیه گاناش ساده فوری بدون خامه و شکلات با فیلم

فروردین 6, 1404 5097

طرز تهیه گاناش ساده فوری بدون خامه و شکلات رو در این مطلب میزارم تا به راحتی بتونید برای تزیین انواع کیک و کاپ کیک ازش استفاده کنید.

گاناش کرمی لطیف، یکدست و خوشمزست که از ترکیب خامه و شکلات بدست میاد. این کرمِ شکلاتی به قدری در قنادی پرکاربرده که به اون کرم همه کاره هم گفته می شه. از گاناش به عنوان کرم لای کیک (فیلینگ filling)، سُس روی کیک و دسر، مغزی شکلات و کاپ کیک،  کاور کیک و کرم تزئین با ماسوره (پایپینگ piping) استفاده می شه.

برای تهیه گاناش، نسبت های مختلفی از خامه و شکلات رو با هم ترکیب میکنن و گاناش هایی با غلظت متفاوت به دست میاد.

اما در این مطلب شما شاهد یادگیری طرز تهیه گاناش ساده قوری بدون خامه و شکلات هستید. این کرم ساده در کمتر از 5 دقیقه آماده میشه و هزینه زیادی هم نداره.

پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید. 

مواد لازم:

  • نصف پیمانه پودر کاکائو معادل 60 گرم
  • دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا یک قاشق غذاخوری آرد
  • نصف پیمانه شکر معادل 100 گرم
  • یک پنس نمک
  • یک پیمانه شیر معادل 250 میلی لیتر
  • یک قاشق غذاخوری کره یا دو قاشق روغن مایع
  • نصف قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه گاناش ساده فوری بدون خامه و شکلات

اول از همه مواد رو آماده کنید و روی میز کار بزارین. اگر ترازو دارین که بهتره با ترازو کار کنید. البته مطلبی در مورد تبدیل گرم به پیمانه و نحوه اندازه گیری مواد نوشتم. همین جا هم خودم تبدیلش رو براتون انجام دادم. اما در کل مطلب رو مطالعه کنید و اگر نیاز به یادداشت برداری هست حتما انجام بدین.

پودر کاکائو، نشاسته ذرت یا آرد، یک پنس نمک و شکر رو داخل شیرجوش یا قابلمه کوچک بریزین. با همزن دستی مواد رو با هم مخلوط کنید. یک پنس نمک یعنی میزان نمکی که بین دو انگشت جا میشه.

دلیل استفاده از نمک هم اینه که باعث میشه طعم کاکائو بیشتر بشه. پس حذفش نکنید.

  • یه توضیح هم در مورد پودر کاکائو بدم. پودر کاکائو در کیفیت و نوع متفاوت هست. اگر شما کاکائویی مثل کاکائو ترک دارین که هم رنگش تیره تر هست و هم تلخ تر، به جای نصف پیمانه از دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کنید.

حالا نوبت اضافه کردن شیر هست. شیر سرد رو در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا باز بشه.

زمانی که مواد خوب مخلوط شدن، قابلمه رو روی حرارت ملایم بزارین و مرتب هم بزنید. اگر مواد رو رها کنید امکان داره ته بگیره و کار خراب بشه.

پس تا زمانی که مواد به غلظت برسه هم بزنید.

حرارت رو خاموش کنید و دو قاشق کره و وانیل رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. به جای کره از روغن مایع هم میتونید استفاده کنید. روغن مایع سس رو براق تر میکنه.

وقتی از حرارت افتاد روی کیک بریزین و تمام!

طرز تهیه کیک شکلاتی با گاناش بدون خامه و شکلات رو در سایت گذاشتم. حتما فیلمش رو ببینید.

اگر دوست دارین سس های مختلفی رو امتحان کنید، پیشنهاد می کنم طرز تهیه سس نینهو رو ببینید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت