کیک شکلاتی با گاناش بدون خامه و شکلات – بدون همزن با فیلم
کیک شکلاتی با گاناش بدون خامه و شکلات یه کیک سریع و خوشمزه هست که نیازی به همزن هم نداره. این کیک خوشمزه رو میتونید برای پذیرایی از مهمان ها یا دورهمی های ساده درست کنید.
اگر طرفدار کیک شکلاتی هستید پیشنهاد می کنم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه بدون فر رو هم ببینید.
میتونید کیک شکلاتی رو از قبل درست کنید و در فریزر نگهداری کنید. هر زمان نیاز داشتین خارج کنید و با گاناش تزیین کنید. نحوه فریز کردن کیک و نکات مربوز به ان قبلا توضیح داده شده.
برای تزیین کیک به جای گاناش از گلیز پنیری هم میتونید استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.
مواد لازم:
- دو عدد تخم مرغ هم دما با محیط
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک چهارم پیمانه روغن
- نصف پیمانه شیر
- یک پیمانه شکر
- یک پیمانه آرد
- یک سوم پیمانه پودر کاکائو
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری جوش شیربن
- یک چهارم قاشق چاخوری نمک
طرز تهیه کیک شکلاتی با گاناش بدون خامه و شکلات
کف قالب رو چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بزارین.
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
در ظرفی تخم مرغ ها، شکر، وانیل، سرکه، روغن، شیر را بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
آرد، پودر کاکائو، نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر را داخل مواد الک کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید و داخل قالب بریزید. قالب را به مدت 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
در این فاصله گاناش شکلاتی را تهیه کنید.
مواد لازم گاناش شکلاتی بدون خامه و شکلات:
- نصف پیمانه پودر کاکائو معادل 60 گرم
- دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یا یک قاشق غذاخوری آرد
- نصف پیمانه شکر معادل 100 گرم
- یک پنس نمک
- یک پیمانه شیر معادل 250 میلی لیتر
- یک قاشق غذاخوری کره یا دو قاشق روغن مایع
- نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه گاناش شکلاتی فوری بدون خامه و شکلات رو قبلا آموزش دادم. حتما ببینید. این گاناش بسیار ساده و پرکاربرد هست.
بعد از این که گاناش به غلظت رسید، حرارت رو خاموش کنید و بزارین سرد بشه.
کیک هم بعد از پخت اجازه بدین کاملا سرد بشه.
کیک را به دو قسمت برش بزنید.
یک قسمت را داخل ظرف سرو قرار بدین و مقداری از گاناش شکلاتی را وسط کیک ریخته و صاف کنید.
نصف دیگه کیک را روی قسمت قبل گذاشته و باقی مانده گاناش را روی کیک بریزید و صاف کنید.
نکات پخت کیک شکلاتی با گاناش:
- یک قاشق چای خوری قهوه فوری به خمیر کیک اضافه کنید تا طعم شکلات را برجسته کنید!
- کیک را در ظرف دربسته در دمای اتاق به مدت 2 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
- به جای جوش شیرین از نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر استفاده کنید. اما ترکیب بکینگ پودر و جوش شیرین پف زیادی به کیک میده.
- سرکه سفید یا قرمز فرقی نداره.
اگر از این دستور خوشتون آمد حتما به این آموزش امتیاز بدین.