خانه / خانه داری / نحوه پخت لوبیا قرمز و فریز کردن آن

نحوه پخت لوبیا قرمز و فریز کردن آن

نحوه پخت لوبیا قرمز و فریز کردن آن بسیار مهم است. لوبیا و حبوبات منبع خوبی از فیبر، پروتئین، آهن، ویتامین B، پتاسیم، منیزیم و بسیاری دیگر از مواد مغذی مفید هستند. از نظر سلامتی من لوبیاهای خشک را به دلایل مختلفی از کنسرو لوبیا ترجیح می دهم. لوبیای خشک بسیار ارزان تر از کنسرو لوبیا است و در ضمن مواد افزودنی و نمک کمتری دارد.

How to Cook, Soak and Freeze Red Kidney Beans - Learn how to cook dried red kidney beans to prepare them for use in recipes. Includes storage and freezing techniques.

 

مواد لازم برای پخت لوبیا قرمز

  • لوبیا قرمز 1 کیلوگرم
  • آب 20 فنجان
  • نمک در صورت دلخواه

نحوه پخت لوبیا قرمز

1- لوبیا را بخیسانید

How to Cook, Soak and Freeze Red Kidney Beans - Learn how to cook dried red kidney beans to prepare them for use in recipes. Includes storage and freezing techniques

 

در ابتدا لوبیا را پاک کرده و سپس با چند فنجان آب به مدت یک شب تا صبح در محیط آشپزخانه قرار دهید.

خیساندن لوبیا قرمز در آب باعث می شود تا زمان پخت کاهش یابد و مواد نفاخ لوبیا از پوسته آن خارج شود.

  • زمانی که لوبیاها را می خیسانید، متوجه می شوید که با جذب آب اندازه آن ها بزرگ تر می شود. این نشانه این است که بافت لوبیا نرم تر شده و پخت بهتری خواهد داشت.

2- لوبیا ها را برای سه دقیقه بپزید.

لوبیاهای خیس خورده را آبکش کرده و دورن قابلمه مناسبی قرار دهید.

به اندازه کافی آب روی آن ها ریخته و روی حرارت بگذارید. زمانی که آب به جوش آمد سه دقیقه زمان گرفته و لوبیاها را بپزید.

سپس لوبیاها را درون آبکش ریخته و آب بشویید.

3- لوبیاها را بپزید.

 

دوباره لوبیاها را درون قابلمه ریخته و آب تازه روی آن بریزید.

  • از آب مرحله قبل استفاده نکنید چرا که آبی که در مرحله قبل از پخت لوبیا به دست آمد حاوی ماده نفاخ  الیگوساکارید می باشد و موجب ایجاد ناراحتی گوارشی می شود.

هدف از این کار این است که این ماده از لوبیا خارج شده و نفخ آن را از بین ببرد.

در صورتی که لوبیا ها را کنسروی می خواهید می توانید  به ازای هر یک فنجان آب از یک قاشق چای خوری نمک استفاده کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و برای 45 دقیقه آن ها را بپزید.

در طول مدت پخت چند بار به لوبیاها سر بزنید و هر زمان که به اندازه کافی پختند آن ها را در صافی ریخته و آبکش کنید.

نحوه فریز کردن لوبیا قرمز

How to Cook, Soak and Freeze Red Kidney Beans - Learn how to cook dried red kidney beans to prepare them for use in recipes. Includes storage and freezing techniques

 

اگر قصد فریز کردن لوبیا دارید، بعد از پخت با آب سرد آبکش کنید. زمانی که آب آن کاملا تخلیه شد، از کیسه های زیپ دار استفاده کرده و به اندازه لازم در آن لوبیا ریخته و درب آن را ببندید.

سپس لوبیاها را در فریزر بگذارید.

با این روش لوبیاهای پخته شده تا 6 ماه قابل نگهداری خواهند بود.

 

 

toriavey

نحوه پخت لوبیا قرمز و فریز کردن آن
5 (100%) 5 votes

درباره article

حتما ببینید

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش

علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی خاموش چیست؟ این سوالی است که بسیاری از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =