» آشپزی بدون » بدون فر » طرز تهیه موس توت فرنگی بدون ژلاتین، بیسکویت و پنیر خامه ای
طرز تهیه موس توت فرنگی
بدون فر - بدون گلوتن - دسر - مطالب

طرز تهیه موس توت فرنگی بدون ژلاتین، بیسکویت و پنیر خامه ای

فروردین 10, 1404 3070

موس توت فرنگی رو با روش های مختلفی میشه درست کرد. اما این مطلب اختصاص داره به طرز تهیه موس توت فرنگی بدون ژلاتین، بدون پنیر خامه ای و بدون تخم مرغ.

موس Mousse به ماده غذایی میگیم که به واسطه ایجاد حباب های هوا در حین آماده سازی، بافتی سبک و لطیف داره. موس میتونه دسر یا غذایی باشه، که نوع دسر رو همواره سرد سرو میکنن.

در مورد نحوه پیدایش موس اطلاع دقیقی در دسترس نیست. اما برای اولین بار در قرن 18 در فرانسه منشا گرفت. در ابتدا، موس ها غذاهای خوش طعمی بودند که با پوره گوشت درست می کردند. اما با گذشت زمان و رونق آزمایش های آشپزی، سرآشپزهای فرانسوی شروع کردند به تهیه موس شیرین در قرن نوزدهم که شامل خامه فرم گرفته و پوره های میوه بود.

این تغییر طعم به موس کمک کرد تا محبوبیت پیدا کند و به سرعت در غذاخوری های خوب و آشپزخانه ها رواج و محبوبیت پیدا کرد.

پس اگر به دنبال یه دسر ساده و خوشمزه مناسب فصل بهار هستید، این موس توت فرنگی 3 ماده ای رو درست کنید. سبک، خامه ای و با طعم توت فرنگی تازه!

پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید. 

مواد لازم برای 2 نفر:

  • 250 گرم توت فرنگی
  • 250 گرم خامه قنادی
  • 70 گرم شکر

طرز تهیه موس توت فرنگی بدون ژلاتین و پنیر خامه ای

توت فرنگی ها را به قطعات کوچک برش دهید و داخل یک کاسه شیشه ای بریزید.

شکر را اضافه کنید. برای اندازه گیری شکر به پیمانه میتونید از آموزش تبدیل گرم به پیمانه استفاده کنید.

با کمک گوشت کوب برقی مواد رو میکس و پوره کنید. با این که توت فرنگی و شکر رو داخل مخلوط کن بریزین.

داخل یه ظرف دیگه خامه را با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیره. جوری که با برگردوندن ظرف، خامه بیرون نریزه.

خامه و توت فرنگی پوره را با هم مخلوط کنید. با کمک لیسک مواد رو ترکیب کنید تا پوره در همه قسمت های خامه مخلوط بشه.

موس توت فرنگی آماده است!

طرز تهیه موس توت فرنگی

بریزید داخل ظرف سرو و میل کنید.

نکات مهم درست کردن موس توت فرنگی بدون ژلاتین و پنیر خامه ای و تخم مرغ:

  • برای داشتن رنگ و طعم بهتر از توت فرنگی رسیده استفاده کنید.
  • برای این که خامه زودتر و بهتر فرم بگیره، پره ها و کاسه همزن را به مدت یک ربع داخل فریزر بزارین تا خنک بشن.
  • توت فرنگی پوره را از یک صافب رد کنید تا تخم های اون جدا بشه و بافتی نرم و ابریشمی داشته باشید.
  • به جای توت فرنگی از شاتوت یا زغال اخته هم میتونید استفاده کند.
  • میتونید بیسکویت پودر شده را لایه لایه داخل ظرف بریزین و بین هر لایه مقداری موس توت فرنگی قرار بدین.
  • میتونید چند ساعت قبل از سرو این موس را درست و در یخچال نگهداری کنید.
  • در ظرف دربسته تا دو روز در یخچال قابل نگهداری هست.
  • متاسفانه فریز کردن موس توصیه نمی شود چون روی بافت موس تاثیر بدی میزاره.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت