خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / بورک مرغ یک غذای جدید و خوشمزه

بورک مرغ یک غذای جدید و خوشمزه

بورک مرغ یک غذای جدید و خوشمزه
5 (100%) 1 vote

بورک یک غذای ترکیه‌ای است که در طعم‌های متفاوت تهیه می‌شود. بورک مرغ در بین کودکان و بزرگسالان طرفداران زیادی دارد و این غذا را می‌توان به عنوان میان وعده لذیذ یا یک شام سبک نیز استفاده کرد. البته این غذا با گوشت نیز تهیه می‌شود، بورک گوشت به دلیل استفاده از گوشت قرمز به نسبت سنگین و چرب‌تر است. 

بورک مرغ
بورک مرغ

 

مواد مورد نیاز برای تهیه بورک مرغ به شرح زیر است:

مواد لازم
خمیر یوفکا به میزان لازم
سینه مرغ  400 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 2 عدد
جعفری خرد شده نصف پیمانه
پنیر پیتزا 200 گرم
نمک،‌ فلفل، آویشن به میزان لازم


چند نکته:

  • خمیر یوفکا به صورت منجمد در بازار به فروش می‌رسد، به همین دلیل حدود دو ساعت پیش از استفاده آن را از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد، بسته بندی را باز کنید و هر تعداد خمیر یوفکا که مد نظرتان است را کنار بگذارید و مابقی خمیر‌ها را سریعا به فریزر منتقل کنید. خمیر یوفکا باید در کیسه فریزر درب بسته باشد و گرنه در معرض هوا بافت آن از هم باز می‌شود.
  • به جای خمیر یوفکا از نان لواش نیز می‌توانید استفاده کنید. البته طعم این غذا با خمیر یوفکا بهتر خواهد بود.
  • ترجیحا از سینه مرغ استفاده کنید زیرا چربی کمتری دارد. این غذا به دلیل وجود پنیرپیتزا، کمی چرب است، به همین دلیل از گوشت بدون چربی استفاده کنید.
طرز پخت بورک مرغ
طرز پخت بورک مرغ
  • طرز تهیه بورک مرغ

  • پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
  • سینه مرغ را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
  • هنگامی که مرغ در حال تفت دادن است، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید.
  • پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و نگینی خرد کنید و بعد از آنکه مرغ‌ها کاملا تفت خوردند، گوجه را به آن اضافه کنید.
  • کمی که گوجه‌ها تفت خورد، پیاز داغ را نیز اضافه کنید.
  • فلفل و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه نمایید.
  • مواد تا جایی باید تفت بخورند که آب گوجه‌ها تبخیر شود. اگر گوجه فرنگی‌ها آب داشته باشید، هنگام رول کردن باعث پاره شدن خمیر می‌شوند.
  • در آخر نمک را نیز اضافه کنید.
  • اکنون مواد داخل بورک مرغ آمده است و باید آن را بپیچید.
  • مقداری از مواد را روی نان بریزید و کمی پنیر به آن اضافه کنید. ابتدا کناره‌های خمیر را جمع کرده و شروع به رول کردن نمایید. جمع کردن کناره‌های خمیر به سمت داخل باعث می‌شود هنگام سرخ کردن بورک، مواد داخل آن بیرون نریزند.
  • بورک‌ها را که آماده کردید به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید تا حالت خود را حفظ کنند.
  • اکنون بورک را در روغن سرخ کنید.
  • بورک مرغ شما آماده است کافی است آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و سرو کنید.
  • رول کردن خمیر یوفکا به دلیل نازکی آن کمی سخت است، اگر هنگام رول کردن خمیر پاره شد، می‌توانید دو عدد خمیر را روی هم قرار دهید و استفاده کنید. اگر از نان‌های بزرگ یوفکا استفاده می‌کنید، می‌توانید آنها را به دو نیم تقسیم نمایید. تفاوتی ندارد که از نان یوفکا مثلثی یا مستطیلی استفاده کنید.

setare

درباره article

حتما ببینید

سیب زمینی برشته

سیب زمینی برشته با پنیر پارمسان و سیر به عنوان بغل بشقابی

سیب زمینی برشته با پنیر پارمسان و سیر به عنوان بغل بشقابیRate this post سیب …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + یازده =