» مطالب » دانش تغذیه » سلامت و تغذیه » خواص پیاز قرمز چیست؟
خواص پیاز قرمز
سلامت و تغذیه - مطالب

خواص پیاز قرمز چیست؟

فروردین 13, 1404 3074

خواص پیاز قرمز چیست؟ پیاز قرمز به لطف آنتی اکسیدان های غنی، فلاونوئیدها و ترکیبات گوگردی، فواید بسیاری برای سلامتی دارد. به خصوص آنتی اکسیدان قوی به نام کورستین از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند. می تواند با متعادل کردن فشار خون از سلامت قلب محافظت کند.

پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید. 

خواص پیاز قرمز چیست؟

  • از سلامت قلب و عروق محافظت می کند.
  • منبع آنتی اکسیدان است.
  • خون را پاک می کند.
  • دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی طبیعی است.
  • از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
  • اثری شبیه به ضد افسردگی دارد.
  • در برابر عفونت ها موثر است.
  • سلول های پوست را تجدید می کند.
  • خاصیت ضد سرطانی دارد.
  • ناخن ها را تقویت می کند.
  • قند خون را متعادل می کند.
  • برای بیماری های تنفسی مفید است.
  • برای هضم غذا مفید است.

از سلامت قلب و عروق محافظت می کند

پیاز قرمز حاوی ترکیباتی به نام کوئرستین و گوگرد است. این مواد می توانند به کاهش فشار خون و کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کنند. کوئرستین می تواند التهاب را در پوشش عروقی کاهش دهد و فشار خون را متعادل کند. پیاز قرمز به لطف این ویژگی از سلامت قلب و عروق محافظت می کند.

منبع آنتی اکسیدان است

پیاز قرمز دارای آنتوسیانین و فلاونوئید بالا است. از این رو می تواند پیری را کاهش دهد و بدن را در برابر بیماری های مزمن محافظت کند. همچنین می تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد. مطالعات نشان داده اند که آنتوسیانین ها ممکن است اثر محافظتی در برابر بیماری های قلبی، دیابت و برخی از انواع سرطان داشته باشند.

خون را پاک می کند

از دیگر خواص پیاز قرمز پاک کردن خون است. پیاز قرمز که باعث سم زدایی می شود، می تواند این کار را با ترکیبات گوگردی و ویتامین C خود انجام دهد. بنابراین، می تواند به کبد کمک کند تا سموم را سریعتر پردازش کند و به پاکسازی خون کمک کند. پیاز قرمز خام با تسریع دفع سیانید از بدن، خون را پاکسازی می کند، به خصوص زمانی که ترکیبات فرار گوگرد دست نخورده باقی می مانند.

دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی طبیعی است
پیاز قرمز دارای خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ است. این قابلی را با کمک آلیسین و ترکیبات ارگانوسولفور ایجاد می کند. این مواد می توانند از عفونت پیشگیری و از رشد میکروارگانیسم های مضر جلوگیری کنند.

لخته شدن خون را مهار می کند (جلوگیری می کند)

ترکیبات موجود در پیاز قرمز ممکن است از لخته شدن طبیعی خون جلوگیری کرده و خطر گرفتگی عروق را کاهش دهد. می تواند گردش خون را با جلوگیری از چسبندگی بیش از حد پلاکت ها بهبود بخشد. رکیبات ارگانوسولفور موجود در پیاز قرمز می تواند لخته شدن خون را با مهار تجمع پلاکتی به تاخیر بیندازد و بنابراین می تواند به عنوان یک عامل ضد انعقاد طبیعی برای کمک به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی استفاده شود.

خاصیت ضد افسردگی دارد

پیاز قرمز حاوی ویتامین B6، فولات (B9) و ترکیبات گوگردی است که به سلامت سیستم عصبی کمک می کند . فولات ممکن است بر سطح سروتونین و دوپامین در مغز تأثیر بگذارد و علائم افسردگی را کاهش دهد. خواص پیاز قرمز به لطف این اجزا می تواند از سلامت سیستم عصبی حمایت کند.

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز فوری

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز فوری در سایت قرار داده شده است.

فواید ترشی پیاز قرمز چیست؟

  • حمایت از سلامت روده: ترشی پیاز قرمز را می توان از طریق فرآیند تخمیر با باکتری های پروبیوتیک غنی کرد و فلور روده را تقویت کرد. پروبیوتیک ها ممکن است با حمایت از هضم، سلامت روده را بهبود بخشند.
  • می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند: فلاونوئیدی به نام کوئرستین که در پیاز قرمز یافت می شود منبع آنتی اکسیدان است. هنگام ترشی، مواد اسیدی مانند سرکه یا آب لیمو می توانند جذب این آنتی اکسیدان ها را افزایش دهند.
  • ممکن است از سلامت قلب محافظت کند: تخمیر پیاز قرمز که حاوی اجزایی است که فشار خون را تنظیم می کند و سلامت عروق را بهبود می بخشد، می تواند رگ های خونی را با افزایش فراهمی زیستی ترکیبات گوگردی در پیاز گشاد کند.
  • می تواند قند خون را متعادل کند: ترشی های تهیه شده از پیاز قرمز دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند و می توانند حساسیت به انسولین را افزایش داده و قند خون را با ترکیب آلیسین موجود در آن متعادل کنند.
  • ممکن است از سم زدایی کمک کند: ترکیبات گوگرد موجود در پیاز قرمز ترشی می تواند با افزایش فعالیت آنزیم های کبدی سموم را از بدن دفع کند. سرکه موجود در ترشی می تواند تعادل pH را در بدن حفظ کند.

خواص آب پیاز قرمز

خواص آب پیاز قرمز چیست؟

  • خواص آب پیاز قرمز را می توان با مصونیت بدن مرتبط دانست. ممکن است با کوئرستین و ویتامین C فواید ایمنی را ارائه دهد. می تواند بدن را در برابر عفونت ها مقاوم تر کند.
  • آب پیاز قرمز ممکن است حاوی ترکیبات گوگردی باشد که باعث کاهش ریزش مو و تقویت ریشه مو می شود. گوگرد می تواند تولید کلاژن را افزایش داده و به رشد تارهای مو کمک کند.
  • آب پیاز قرمز که حاوی آلیسین و فلاونوئید است می تواند حساسیت به انسولین را افزایش داده و قند خون را تنظیم کند. پیاز می تواند اثرات مثبتی بر دیابت داشته باشد و سطح گلوکز را متعادل کند.
  • آب پیاز قرمز که ضد التهاب است می تواند مجاری تنفسی را باز کند و اثرات منفی بیماری هایی مانند سرفه و برونشیت را از بین ببرد. کوئرستین ممکن است با کمک به رقیق شدن مخاط، اثرات خلط آور داشته باشد.
  • آب پیاز قرمز حاوی فیبرهای پری بیوتیک و آنتی اکسیدان هایی است که سلامت روده را بهبود می بخشد. این مواد می توانند از فرآیندهای گوارشی حمایت کرده و از مشکلات مربوط به یبوست جلوگیری کنند.
فواید خوردن آب پیاز ناشتا
  • ✅ کاهش فشار خون
  • ✅ کاهش التهابات بدن
  • ✅ مقابله با آسیب‌های اکسیداتیو پوست
  • ✅ درمان آرتریت و التهاب مفاصل
  • ✅ تأخیر در فرآیند پیری
  • ✅ پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا
  • ✅ تقویت بدن در مقابله با عفونت‌های ریوی
  • ✅ تقویت سیستم ایمنی بدن

مضرات خوردن پیاز قرمز

پیاز قرمز می تواند اسید معده را افزایش دهد و باعث ایجاد اختلالات گوارشی مانند ریفلاکس و گاستریت شود. هنگامی که به مقدار زیاد مصرف شود، می تواند علائم سوزش سر دل، نفخ و رفلکس اسید را افزایش دهد .

پیاز قرمز حاوی ترکیباتی است که سطح قند خون را کاهش می دهد و زمانی که بیش از حد مصرف شود، ممکن است خطر هیپوگلیسمی (قند خون پایین) را در افرادی که داروهای دیابت مصرف می کنند، ایجاد کند .

پیاز می تواند در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند . می تواند علائمی مانند خارش، بثورات پوستی، آبریزش بینی و آبریزش چشم را ایجاد کند. در موارد نادر، واکنش های آنافیلاکتیک نیز ممکن است رخ دهد. واکنش های آلرژیک به گونه های آلیوم ممکن است علائم خاصی را در برخی افراد ایجاد کند.

پیاز قرمز حاوی گوگرد است که باعث گشاد شدن رگ های خونی و کاهش فشار خون می شود. در افرادی که از افت فشار خون (فشار خون پایین) رنج می برند، مصرف آن ممکن است علائمی مانند سرگیجه، ضعف و غش ایجاد کند.

پیاز قرمز ممکن است اثر طبیعی رقیق کنندگی خون داشته باشد . مصرف بیش از حد ممکن است خطر خونریزی را در افرادی که از داروهای رقیق کننده خون (مانند وارفارین یا آسپرین) مصرف می کنند، افزایش دهد.

سوالات متداول

تفاوت بین پیاز قرمز و پیاز سفید چیست؟

  • پیاز قرمز حاوی آنتوسیانین و فلاونوئید بیشتری نسبت به پیاز سفید است .
  • پیاز سفید طعم ملایم و شیرینی دارد که اغلب در پخت و پز ترجیح داده می شود.
  • پیاز قرمز زمانی که خام مصرف شود ممکن است ارزش غذایی بیشتری داشته باشد.

چگونه پیاز قرمز مصرف کنیم؟

پیاز قرمز را می توان به صورت خام مصرف کرد . می توان آن را در سالاد، ساندویچ و تخمیر ترشی مصرف کرد. می توان آن را با پختن به وعده های غذایی اضافه کرد. با این حال، بهتر است آن را برای مدت کوتاهی بپزید زیرا دمای بالا می تواند ارزش غذایی آن را کاهش دهد.

پیاز قرمز چه بیماری هایی را درمان می کند؟

پیاز قرمز؛ ممکن است بر شرایطی مانند بیماری قلبی، فشار خون بالا، بیماری های سیستم ایمنی و دیابت تأثیر مثبت داشته باشد. با کاهش التهاب می تواند تا حدودی از پیشرفت بیماری های مزمن جلوگیری کند.

سالم ترین پیاز کدام است؟

سالم ترین نوع پیاز از نظر محتوای غذایی پیاز قرمز (بنفش) است. آنتوسیانین، ویتامین C و ظرفیت فلاونوئید بالایی دارد. این اجزا در مقایسه با پیاز سفید بیشتر است. با این حال، می توان گفت که اثرات پیاز بر سلامت عموما صرف نظر از نوع آن مفید است.

چه ویتامین هایی در پیاز قرمز وجود دارد؟

پیاز قرمز یک سبزی طبیعی غنی از ویتامین C، ویتامین B6، فولات (B9) و ویتامین K حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز و آهن است.

آیا پیاز قرمز برای درد مفاصل مفید است؟

بله، پیاز قرمز می تواند درد مفاصل را تسکین دهد. به خصوص کوئرستین و اجزای گوگرد می توانند از سلامت مفاصل محافظت کنند. به لطف خواص ضد التهابی خود ، می تواند از بهبود بیماری های مفصلی مانند آرتریت روماتوئید کمک کند.

آیا پیاز قرمز التهاب را درمان می کند؟

بله، پیاز قرمز می تواند التهاب را در بدن کاهش دهد. کوئرستین و اجزای گوگرد موجود در آن می تواند در برابر عفونت ها محافظت کند. با این خواص می تواند اثرات تسکین دهنده ای بر التهاب مجاری تنفسی و مفاصل داشته باشد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت