خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه مارمالاد آلبالو با عطر و طعمی بی نظیر با دو روش ساده

طرز تهیه مارمالاد آلبالو با عطر و طعمی بی نظیر با دو روش ساده

طرز تهیه مارمالاد آلبالو با دو روش آموزش داده میشه. مارمالاد آلبالو به عنوان وعده صبحانه یا میان وعده‌ استفاده می‌شود و از آلبالو و شکر تهیه و بر روی بیسکویت و نان طعم بسیار جذابی خواهد داشت. در این اموزش با روشی ساده طرز تهیه مارمالاد آلبالو به شما عزیزان آموزش داده می شود.

مواد لازم 

 آلبالو تازه  1 کیلوگرم
 پرتقال خرد شده  2/3 پیمانه
 شکر  3 و 1/2 پیمانه
 آبلیمو  1/4 پیمانه
 کره  1 قاشق غذاخوری
 شیشه  1 عدد

طرز تهیه مارمالاد آلبالو
طرز تهیه مارمالاد آلبالو

طرز تهیه مارمالاد آلبالو

 

  1. آلبالو و پرتقال‌ها را به خوبی بشویید.
  2. پرتقال ها را از وسط ببرید و هسته‌های آن را جدا کنید.
  3. هسته آلبالو را نیز جدا کنید.
  4. هم گوشت و هم پوست پرتقال ها را ریز خرد کنید.
  5. 2/3 پیمانه از پرتقال خرد شده را جدا کنید.
  6. تمام مواد لازم را در ظرفی بریزید که گنجایش مواد را داشته باشد و به آرامی هم بزنید تا شکر آن به خوبی حل شود.
  7. ظرف را بر روی شعله بگذارید و دمای زیر شعله را در حد متوسط بالا ببرید و به آرامی هم بزنید.
  8. تا دمای جوش و بسته شدن یعنی غلیظ شدن مواد، آن را بر روی شعله نگه دارید و به سرعت هم بزنید.
  9. سپس مواد را در شیشه قرار دهید و ¼ شیشه را خالی نگه دارید.
  10. سپس بر روی آن حوله مرطوب قرار دهید تا دم بکشد.
  11. و در آن را در حمام آب گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا فرایند دم کشیدن آن کامل شود.

راز و رمز خوشمزه شدن 

  • مواد اولیه را با شکر مخلوط کنید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.
  • می‌توانید از پرتقال استفاده نکنید.
  • شیرینی آن بستگی به سلیقه شما دارد اگر شیرینی کمتری دوست دارید یا با نان شیرین میل می‌فرمایید شکر کمتری اضافه کنید.

Related image

 

بیشتر بخوانید: آلبالو پلو اصیل ایرانی با دستور سامان گلریز

روش دوم برای تهیه مارمالاد آلبالو

دوستان من قبلا در مطلب طرز تهیه شربت آلبالو با هسته رو توضیح دادم. طبق اون روش شربت درست کنید و بعد هسته ها رو جدا کنید. یا این که با این روش شربت آلبالو درست کنید.

تفاله ها رو که با کفگیر از داخل شهد خارج کردیم میریزیم تو دستگاه مخلوط کن یا غذا ساز میزنیم تا صاف و یکدست بشه عزیزان دیگه لازم نیست مارمالاد رو دوباره بجوشونیم آگه غلظت زیاد بود قاشق قاشق از شربت آلبالو رو داخلش میریزیم و همزمان مخلوط کن هم روشن باشه تا به غلظت دلخواه برسه ومیزاریم سرد بشه میریزیم تو شیشه آگه به مارمالاد کمی پودر پلاتین بزنید واسه شیرینیهای خشک عااالی میشه .
مقداری پودر ژلاتین رو میپاشیم رو آب سرد چند دقیقه میزاریم و سپس به روش بن ماری روان میکنیم وبه مارمالاد اضافه میکنید .

خواص آلبالو

  • سرشار از آنتی اکسیدان است.
  • دارای مواد پیشگیری کننده از سرطان می باشد.
  • آلبالو موجب کاهش التهابات بدن و کم شدن عوارض نقرس می شود.
  • به دلیل وجود ملاتونین در آلبالو، خوابی عمیق و آرام را بعد از خوردن در پی دارد. از این رو برای افرادی که دچار بی خوابی هستند بسیار مفید است.
  • آلبالو موجب تسکین درد آرتروز می شوذ.
  • کاهش چربی های شکم را به همراه دارد و برای لاغری مفید است.
  • موجب کاهش درد عضلات پس از ورزش می شود.
  • خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.
  • سرشار از ویتامین ای است.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه مربای شاتوت

طرز تهیه مربای شاتوت

طرز تهیه مربای شاتوت بسیار ساده است. شاتوت جزو میوه هایی است که دارای خواص …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 10 =