طرز تهیه کشک کدو شیرازی – کشک و کدو رژیمی
طرز تهیه کشک کدو رو یاد بگیرین چون کشک کدو رقیب سرسخت کشک بادمجان هست😉
این غذای خوشمزه و گیاهی رو حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.
کدو سبز یه سبزی بسیار بسیار پرخاصیت هست که میشه باهاش غذاهای زیادی درست کرد. غذاهایی مثل کوکو کدو سبز، خاویار کدو، چیپس کدو، خورش کدو سبز با مرغ و ….
من کشک کدو رو رژیمی و فقط با دو قاشق روغن درست میکنم.
پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال ایران پخت در آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی با دستورات کامل و دقیق رو مشاهده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- کدو متوسط 4 عدد
- پیاز بزرگ یک عدد
- پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ به میزان لازم
- کشک 200 گرم
- نمک و زردچوبه
طرز تهیه کشک کدو سبز رژیمی
در ابتدا پیاز داغ، سیرداغ و نعنا داغ بگیرین و کنار بزارین. من پیازها رو با یک قاشق روغن تفت دادم.
کدوها رو بشورین و مکعبی درشت خرد کنید. نیازی نیست پوست کدو رو بگیرین.
من کدو داخل فریزر داشتم از همون ها استفاده کردم.
یک قاشق روغن داخل قابلمه بریزین و کدوهای خرد شده رو اضافه کنید. درب قابلمه رو بزارین و اجازه بدین با حرارت ملایم کدو کمی تفت بخوره.
فقط هر از گاهی کدوها رو هم بزنید.
زمانی که کدوها کمی نرم شدند، یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید. مواد رو هم بزنید و یک استکان آب اضافه کنید.
درب قابلمه رو بزارین. کدوها با حرارت ملایم بپزن تا آبشون تموم بشه.
چون کدوی من فریزری بود، نیاز به آب کمتری داشت. بعد از این که آب کدو تمام شد، یدونه رو تست کنید تا کاملا نرم باشه.
کدوهای پخته رو داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید. یا با گوشت کوب بکوبید.
کدوهای له شده رو داخل قابلمه برگردونید. پیازداغ، نعناداغ و سیرداغ رو به همراه کشک بهش اضافه کنید.
مواد رو هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید. اگر دیدین غلظت مواد خیلی زیاده در حد نصف استکان آب اضافه کنید.
داخل ظرف بکشید و با سبزی یا کاهو تازه و پیاز میل کنید.
سعی کنید غذای گیاهی سنتی رو احیا کنید تا بچه ها هم با طعم این غذاها آشنا بشن.