کیک سیب و نارگیل بدون شکر بدون آرد بدون شیر و بدون شیره
کیک سیب و نارگیل بدون شکر بدون آرد یه کیک خوشمزه و مقوی و سالم هست که با خیال راحت میتونید بخوریدش بدون این که عذاب وجدان بگیرید.
اگر دنبال دستورات بدون شکر هستید، بستنی بدون شکر و ثعلب، شیر کاکائو رژیمی بدون شکر، پالدا با شیره انگور، کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ و شکر رو هم ببینید.
پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق ارده
- 4 قاشق پودر نارگیل یا نارگیل تازه رنده شده
- 2 عدد سیب
- 3-4 عدد خرما هسته گرفته
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
طرز تهیه کیک سیب و نارگیل بدون شکر بدون آرد
فر را روی 180 درجه روشن کنید.
کف قالب را کاغذ روغنی بزارین. هسته های خرما را خارج کنید. اگر خرمای خشک دارین، بزارین چند دقیقه در آب جوش بمونن تا نرم بشن.
پودر نارگیل هر چقدر تازه تر باشه، کیک خوشمزه تر میشه.
تمام مواد رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنید تا خوب مخلوط و یکدست بشن.
مواد رو داخل قالب بریزین و در همه قسمت ها پهن کنید.
قالب را در فر گرم به مدت 30 دقیقه قرار بدین.
اگر فر شما خیلی قدرت نداره دما را روی 190 یا 200 درجه تنظیم کنید.
کیک سیب و نارگیل بدون شکر بدون آرد آمادست. با خیال راحت میل کنید.