طرز تهیه مربا سیب مرحله به مرحله
طرز تهیه مربا سیب مرحله به مرحله رو در این مطلب میزارم و پیشنهاد می کنم حتما این مربا رو درست کنید.
مربا مخصوصا از نوع خونگی و با میوه تازه فصل، باعص خوش رنگ و لعاب شدن سفره صبحانه میشه. قبلا طرز تهیه مربای کیوی بدون آب و ژلاتین، طرز تهیه مربای هندوانه مجلسی، طرز تهیه مربای به با پوست و همین طور طرز تهیه کره سیب روی اجاق گاز رو در سایت توضیح دادم.
پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.
مواد لازم:
- سیب پاک کرده یک کیلو
- شکر 700 گرم اگر سیبتون ترش مزه هست 800 گرم
- آب دو لیوان
- نصف لیوان سرکه سفید
طرز تهیه مربا سیب مرحله به مرحله
سیب رو پوست بگیرید. من از سیب زرد استفاده کردم.
هسته سیب ها رو خارج کرده و اون ها رو مکعبی خرد کنید.
روی سیب مقداری آب بریزید. آب به اندازه ای باشه که روی سیب رو بگیره. نیم لیوان سرکه سفید روی سیب ها بریزید و به مدت نیم تا یک ساعت استراحت بدین. این کار باعث میشه سیب خوش رنگتر بشه. در ضمن دیگه آخر پخت آبلیمو یا جوهر لیمو نمی زنیم.
دو لیوان آب رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت بزارین. زمانی که شروع کرد به جوش زدن، شکر رو بهش اضافه کنید. شکر را هم نزنید. صبر کنید تا شکر کم کم آب بشه. بزارین ده دقیقه با حرارت ملایم بجوشه. حالا سیب هایی که داخل آب و سرکه بودن رو داخل صافی بریزین تا آبش خارج بشه. اینو هم بگم روی سیب ها آب نریزین. فقط کافیه سیب ها رو بریزین داخل صافی.
حالا سیب رو به شهد اضافه کنید وبزارید سیب بپزه.
برای خوشرنگ شدن مربای سیب چکار کنیم؟
اگه میخواید رنگ مربا به قرمزی بزنه حدود نیم ساعت که پخت دم کنی بزارید. حدود یک الی دو ساعت زمان میبره که رنگ سیب به قرمزی بزنه. شعله گاز خیلی کم باشه. مثل وقتی که برنج دم میکنید.
اگر دیدید که سیب هنوز قرمز نشده و شهد غلیظ شده یک استکان آبجوش بریزید. دوباره دم کنی بزارید.
اگه شعله زیاد باشه شربت زود قوام میاد وسیب نپخته است. کمی شهد رو داخل نعلبکی بریزید و بزارید یخچال.
بعد از سردشدن نعلبکی رو تو دست به صورت دایره وار بچرخونید. اگر شهد به آرامی حرکت میکرد یعنی قوام آمده. حرارت رو خاموش کنید و بعد از این که مربا سرد شد، داخل شیشه بریزید و بزارید یخچال. این مربا تا دوسال تو یخچال ماندگاری داره. فریزیر نمیخواد به شرطی که خوب قوام اومده باشه. در غیر اینصورت کپک میزنه. میخواید اواخر پخت کمی گلاب بریزید من نزدم.
اگر دوست دارین رنگ سیب زرد رنگ باشه لازم نیست در قابلمه رو بزارید.
سوالی که زیاد می پرسید: برای مربای سیب چقدر شکر لازم است
برای یک کیلو سیب شیرین 700 گرم شکر و برای یک کیلو سیب ترش 800 گرم شکر لازم است.