خانه / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

ترشی بادمجان ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. این ترشی با انواع غذاها سرو می شود و به همراه پاستا کاربرد زیادتری دارد. ترشی بادمجان ایتالیایی با انواع سبزیجات درست می شود و طعم خوبی دارد.

اگر تمایل دارید تا طرز تهیه این ترشی را یاد بگیرید با مجله آشپزی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

  • 6 بادمجان جوان
  • 1/4 فنجان سرکه سفید (یا سرکه سیب)
  • 2 و 1/2 فنجان آب
  • 3 تا 4 حبه سیر (پوست کنده و نازک برش خورده)
  •  1 دسته تازه جعفری (شسته، خشک و ریز ریز شده)
  •  برگ نعناع تازه یا خشک (اختیاری)
  • 1 تا 2 قاشق چای خوری پونه خشک
  • 1/2 تا 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خشک
  • 1 تا 2 فنجان روغن زیتون
  • 1/4 فنجان سرکه

 

طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

بادمجان ها را بشویید تا تمام آثار گرد و خاک و هر گونه میکروب از آن پاک شود سپس آن ها را با حوله کاغذی خشک کنید.
بادمجان ها را به نوارهایی در حدود 6 تا 7 سانتی متر برش دهید.
حالا این برش های بادمجان را با نمک پوشش دهید تا مواد سودایی داخل آن خارج شود. حالا روی بادمجان ها را بپوشانید و ظرف سنگینی روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود.
پس از 1 ساعت، بادمجان ها را با آب شستشو دهید.
بادمجان ها را درون یک ظرف بزرگ تر انتقال دهید. سرکه و 2/1 فنجان آب را جوش آورده و بادمجان ها را درون آن قرار دهید. صبر کنید تا سرد شود.
در یک کاسه دیگر، سیر قطعه قطعه شده، جعفری، نعناع و پونه، فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
مخلوط ادویه را درون سرکه و بادمجان ریخته و روغن زیتون را به مواد اضاف کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و درون شیشه ترشی بریزید.

thespruceeats

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه خیارشور فوری

طرز تهیه خیارشور فوری

خیارشور از اون چاشنی هایی هست که بودنش خیلی مفیده. کنار خیلی از غذاها سرو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =