خانه / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

ترشی بادمجان ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد. این ترشی با انواع غذاها سرو می شود و به همراه پاستا کاربرد زیادتری دارد. ترشی بادمجان ایتالیایی با انواع سبزیجات درست می شود و طعم خوبی دارد.

اگر تمایل دارید تا طرز تهیه این ترشی را یاد بگیرید با مجله آشپزی همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

  • 6 بادمجان جوان
  • 1/4 فنجان سرکه سفید (یا سرکه سیب)
  • 2 و 1/2 فنجان آب
  • 3 تا 4 حبه سیر (پوست کنده و نازک برش خورده)
  •  1 دسته تازه جعفری (شسته، خشک و ریز ریز شده)
  •  برگ نعناع تازه یا خشک (اختیاری)
  • 1 تا 2 قاشق چای خوری پونه خشک
  • 1/2 تا 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز خشک
  • 1 تا 2 فنجان روغن زیتون
  • 1/4 فنجان سرکه

 

طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی

بادمجان ها را بشویید تا تمام آثار گرد و خاک و هر گونه میکروب از آن پاک شود سپس آن ها را با حوله کاغذی خشک کنید.
بادمجان ها را به نوارهایی در حدود 6 تا 7 سانتی متر برش دهید.
حالا این برش های بادمجان را با نمک پوشش دهید تا مواد سودایی داخل آن خارج شود. حالا روی بادمجان ها را بپوشانید و ظرف سنگینی روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود.
پس از 1 ساعت، بادمجان ها را با آب شستشو دهید.
بادمجان ها را درون یک ظرف بزرگ تر انتقال دهید. سرکه و 2/1 فنجان آب را جوش آورده و بادمجان ها را درون آن قرار دهید. صبر کنید تا سرد شود.
در یک کاسه دیگر، سیر قطعه قطعه شده، جعفری، نعناع و پونه، فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
مخلوط ادویه را درون سرکه و بادمجان ریخته و روغن زیتون را به مواد اضاف کنید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و درون شیشه ترشی بریزید.

thespruceeats

طرز تهیه ترشی بادمجان ایتالیایی
5 (100%) 2 votes

درباره article

حتما ببینید

شور انداختن لوبیا سبز

شور انداختن لوبیا سبز

 شور انداختن لوبیا سبز خیلی راحته. کلا برای درست کردن انواع شورها قانونی وجود داره …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 15 =