کوکو لپه و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ
کوکو لپه و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ یه غذای مغذی و سالم هست که میتونه گزینه خوبی برای شام باشه. حتی میتونید این کوکوی خوشمزه رو به صورت ساندویچی درست کنید و از خودنش لذت ببرید.
قبلا هم آموزش کوکو سیب زمینی بدون تخم مرغ و گوشت رو در سایت گذاشتم. کوکو لپه و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ هم خیلی ساده و سریع اماده میشه و بسیار هم خوشمزه هست.
راستی آموزش طرز تهیه فلافل با لپه هم در سایت هست.
پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.
مواد لازم:
- یک سوم پیمانه لپه
- دو سوم پیمانه دال عدس
- یک عدد سیب زمینی متوسط
- یک عدد هویج متوسط
- یک عدد پیاز متوسط
- کمی گشنیز
- نمک و فلفل و زردچوبه
- ادویه کوکو
- فلفل سبز تند یا شیرین
- نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر یا جوش شیرین
طرز تهیه کوکو لپه و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ
در ابتدا لپه و دال عدس رو داخل یه ظرف به مدت یک ساعت با آب گرم خیس کنید.
سپس آبکش کنید و بزارین آب اضافی کشیده بشه. اگر زمان کافی بهش بدین، مایه کوکو شما شل میشه. پس ثبر کنید تا هر چی آب هست خارج بشه.
بعد از خشک شدن، داخل چرخ گوشت یا مخلوط کن و یا غذاساز بریزین و به صورت پوره دربیارین. مثل موقعی که برای فلافل مواد رو چرخ میکنید.
سیب زمینی و هویج و پیاز رو پوست بگیرید. به صورت خلال های نازک و ریز برش بدین. اگر رنده میکنید حتما از دنده درشت رنده استفاده کنید و بعد از پایان کار، سیب زمینی رو فشار بدین تا اب اضافی گرفته بشه.
همه مواد را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کوکو بزنید.
مقداری از مواد رو بردارین و داخل دستتون حالت بدین و در روغن داغ سرخ کنید. اگر مواد باز نشد به کارتون ادامه بدین. اما در صورتی که مواد از هم پاشید، در حد یکی دو قاشق نشاسته ذرت اضافه کنید.
اگر لپه و دال عدس آبدار باشن یا آب سیب زمینی رو نگرفته باشین، ممکنه موقع سرخ کردن با مشکل مواجه بشی که استفاده از نشاسته ذرت این مشکل رو رفع میکنه.
یه کوکو خوشمزه که بیرونش کاملا ترد هست و داخلش نرم😋
برای خرید ادویه کوکو میتونی عضو کانال ایران پخت در ایتا بشی و به من پیام بدی.
تخم مرغ نداره وا نمیره؟
اگر آب سیب زمینی رو بگیرین نه! اگر دیدین در روغن باز میشه نشاسته ذرت اضافه کنید