خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه کباب کوبیده به همراه بیان تمام نکات مهم و به صورت تصویری

طرز تهیه کباب کوبیده به همراه بیان تمام نکات مهم و به صورت تصویری

طرز تهیه کباب کوبیده بسیار آسان است به شرط این که تمامی نکات ضروری و مهم را به یاد داشته باشید و همه آن ها را انجام دهید.

کباب کوبیده یکی از غذاهای اصلی و پرطرفدار در ایران است و از کوچک تا بزرگ گرفته همه این غذا را دوست دارند. بنابراین بسیار خوب است که خودمان این کباب خوشمزه را در خانه درست کنیم.

باور کنید طرز تهیه کباب کوبیده سخت نیست. شاید این طور به نظر برسد که درست کردن آن مهارت زیادی می خواهد اما واقعیت این است که اگر تمام نکات رعایت شود بدون دردسر می توان کباب کوبیده لذیذ و خوشمزه ای را در منزل درست کرد. 

با روشی که در این مطلب از مجله آشپزی ایران پخت آموزش داده می شود نه نیاز به دستگاه کباب زن دارید و نه مهارت خاص. پس با ما همراه باشید و موارد مهم را رعایت کنید تا کباب کوبیده خوبی داشته باشید.

مواد لازم برای پخت کباب کوبیده

  • 1 کیلو مخلوط گوشت چرخ کرده راسته گاو و قلوه گاه گوسفندی (از هر کدام 500 گرم)
  • 1 پیاز بزرگ رنده شده و آب گرفته
  • 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • فلفل سیاه
  • 1 قاشق زعفران دم کرده (اختیاری)

طرز تهیه کباب کوبیده خانگی

در ابتدا باید پیاز را اماده کنید. آماده سازی پیاز اهمیت زیادی دارد. چرا که می تواند سبب نرم یا خشک شدن کباب کوبیده شود.

در ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید و سپس آب پیاز را کاملا بگیرید.

  • بهتر است پیاز را درون یک پارچه تمیز ریخته و فشار دهید یا این که مااند فیلم زیر عمل کنید. به این ترتیب آب پیاز کاملا گرفته می شود.

 

حالا پیاز آب گرفته شده را درون ظرف بزرگتری منتقل کنید. گوشت چرخ کرده را باید به پیاز اضافه کنید.

  • برای نتیجه بهتر باید گوشت را سه تا چهار بار چرخ کنید.
  • برای کباب کوبیده باید از ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله استفاده شود. در این صورت چربی لازم برای کباب تامین می شود.
  • حتما از قسمت قلوه گاه گوسفندی و راسته گوساله استفاده کنید.

نمک و فلفل را در این مرحله اضاف کنید. اگر دوست دارید در این کباب از زعفران دم کرده هم استفاده کنید، باید در این مرحله زعفران را به مواد اضاف کنید.

  • دقت داشته باشید که زعفران باید کم آب و غلیظ باشد. هر گونه آب اضافی منجر به شل شدن مواد و در نتیجه ریزش از روی سیخ می شود.

مواد را خیلی خوب با هم ورز دهید.

در این مرحله نیاز به فرد قوی و قدرتمندی دارید که دستان پر زوری داشته باشد. مرحله ورز دادن کباب مهم است.

  • اگر نمی توانید مواد را ورز دهید می توانید ضربه بزنید. به این صورت که مواد داخل ظرف را یکدست کرده و صد مرتبه آن را بلند کره و درون کاسه پرتاب کنید.

 

زمانی که مواد انسجام کافی را پیدا کردند باید استراحت کنند. 

  • مواد را برای 6-7 ساعت درون یخچال استراحت دهید. این کار موجب می شود تا در زمان به سیخ کشیدن مواد یکدست و منسجم باشند و ریزش نکنند.
  • در بسیاری از رستوران ها این مواد به مدت 24 ساعت استراحت داده می شوند. 

 

بعد از مرحله استراحت به راحتی می توان کباب ها را به سیخ کشید. اگر برای اولین بار است که کباب کوبیده درست می کنید، توصیه می کنم که اندازه طول کباب را کوچک بگیرید. 

  • نکته مهم این است که سر و ته کباب را روی سیخ با انگشت سفت کنید. یا به اصطلاح بست بزنید.
  • ضخامت گوشت اهمیت دارد. نباید زیاد نازک یا کلفت باشد. اگر ضخامت زیاد باشد، کباب مغز پخت نمی شود و اگر ضخامت نازک باشد، گوشت از روی سیخ ریزش می کند.

حالا کباب را روی منقل یا گریل کباب کنید. مدت زمان نگهداری کباب روی آتش بسته به ضخامت گوشت دارد. یک طرف را که کباب کردید، سیخ را برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.

  • در موقع کباب کردن از کنار سیخ ها تکان نخورید. کباب ها باید مدام چک شوند. چرا که ممکن است در صورت کوتاهی کردن بسوزند و تمام زحمت ما بر باد برود.
  • معمولا 10 دقیقه زمان نیاز است تا کباب ها پخته شوند.
  • بعد از 10 دقیقه کباب ها را با کمک چنگال یا یک تکه نان از سیخ ها جدا کنید. اگر کباب سرد شود جدا کردن گوشت از سیخ سخت می شود.

در نهایت هم می توانید از مخلوط کره آب شده و کمی زعفران روی کباب ها بریزید و عطر و طعم بی نظیری به آن ها بدهید.

نوش جان.

طرز تهیه کباب کوبیده به همراه بیان تمام نکات مهم و به صورت تصویری
4.9 (97.14%) 7 votes

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه فلافل تصویری – فلافل خانگی

فلافل یکی از غذاهای محبوب هست که اگر درست و اصولی پخته بشه خوردنش خیلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 13 =