فیلم طرز تهیه ناگت سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ
فیلم طرز تهیه ناگت سیب زمینی رو در این مطلب براتون میزارم. ناگت سیب زمینی یا ناگت سبزیجات یه ناگت بدون گوشت و کاملا سالم هست که مطمئنا خوردنش براتون لذت بخش خواهد بود.
دیگه بسته های منجمد ناگت بازاری رو کنار بزارین. و این غذای گیاهی سالم و خوشمزه رو درست کنید.
در انتخاب و استفاده از سبزیجات انعطاف پذیر باشید و هر نوع سبزی که دوست دارین انتخاب کنید. درسته که من هویج و فلفل دلمه ای استفاده کردم. اما شما میتونید ذرت یا حتی نخودفرنگی هم استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا و یا کانال آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.
با این میزان مواد 12 تا 14 عدد ناگت دارین😊
مواد لازم:
- 300 گرم سیب زمینی پخته
- دو سوم پیمانه هویج نگینی
- دو سوم پیمانه فلفل دلمه ای خرد کرده
- یک چهارم پیمانه پیاز نگینی خرد کرده
- یک دوم پیمانه آب
- یک دوم پیمانه نشاسته ذرت یا آرد ذرت
- نمک و فلفل و ادویه ناگت
- سه چهارم پیمانه پودر سوخاری
فیلم طرز تهیه ناگت سیب زمینی
یکی دو قاشق روغن رو داخل تابه بریزین و روی حرارت بزارین. بعد از این که کمی گرم شد، پیاز نگینی رو اضافه کنید و تفت بدین تا تغییر رنگ بده.
هویج و فلفل دلمه ای که نگینی ریز کردین رو اضافه کنید و به مدت 2-3 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین. نمک و فلفل و کمی ادویه ناگت اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
سیب زمینی های پخته سرد رو پوره کنید و داخل یه کاسه بریزین. سبزیجات پخته رو بهتره کمی داخل مخلوط کن بریزین و ریز تر کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.
مجددا کمی ادویه ناگت اضافه کنید و با دست چرب شده مواد رو مخلوط و یکدست کنید.
مواد رو به هر شکلی که دوست دارین حالت بدین و داخل یه ظرف بزارین.
در یک کاسه، آرد ذرت یا نشاسته ذرت و آب را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم مخلوط کنید. ناگت ها رو ابتدا در این مخلوط بزنید. سپس داخل پودر سوخاری بزنید.
همه ناگت ها را با همین روش آماده کنید. یک ربع در یخچال یا فریزر استراحت بدین.
بعد از این هم در روغن داغ شناور سرخ کنید.
ناگت سیب زمینی رو با سس کچاپ خونگی میل کنید.
برای خرید ادویه ناگت مرغوب میتونید عضو کانال ایران پخت در ایتا شده و با من در ارتباط باشین.
نکات مهم ناگت سیب زمینی:
- سیب زمینی باید حتما سرد بشه بعد پوره کنید.
- سبزیجاتی که پختین باید سرد باشن بعد به سیب زمینی اضافه کنید.
- ادویه ناگت رو در دومرحله اضافه میکنیم کمی داخل مواد پختنی و کمی هم همراه سیب زمینی
- حتما دوره استراحت داخل فریزر داشته باشه.
- از آرد گندم به جای نشاسته ذرت یا آرد ذرت استفاده نکنید❌
- اگر میخواین رژیمی باشه میتونید پشت و روی ناگت ها رو اسپری روغن بزنید و در فر 200 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بزارین.
یا این که در سرخ کن بدون روغن روی 200 درجه به مدت 15 دقیقه سرخ کنید.