خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه موساکا یونانی

طرز تهیه موساکا یونانی

موساکا از جمله غذاهایی است که با بادنجان یا سیب‌ زمینی درست می‌شود و در ترکیبات خود اغلب دارای گوشت چرخ‌ کرده است. این غذا دارای تنوع بسیار زیاد است که در این آموزش طرز تهیه موساکا یونانی که با ذائقه ما ایرانی ها سازگاری دارد آموزش داده می شود. در بعضی از رسیپی های پخت موساکا از یک یاچند لایه کدو یا سبزیجات دیگر استفاده می شود. به نظرم این ساده ترین و خوشمزه ترین نوع موساکا است.

مواد لازم برای پخت موساکا یونانی

  • بادمجان متوسط 6 تا 7 عدد
  •  پياز 1 عدد
  •  گوشت چرخ كرده 250 گرم
  •  سير 1 حبه
  •  گوجه فرنگي 5 عدد
  •  رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوری
  •  ادويه 1 قاشق چای خوری
  •  فلفل سياه 1 قاشق چای خوری
  •  نمك
  •  آرد سوخاری نصف ليوان
  •  سس بشامل يک و نيم ليوان
  •  پنير رنده شده ( چدار)1/3 ليوان
  • 1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده
  • سیب زمینی بزرگ یک عدد
طرز تهیه موساکا یونانی
طرز تهیه موساکا یونانی

 

طرز تهیه موساکا یونانی

در ابتدا باید بادمجان ها را آماده و سرخ کنیم.

بادمجان ها را بشویید. برای خوشمزه تر شدن پوست آن ها را نگیرید. مانند تصویر برش های طولی با ضخامت مناسب بزنید.

برای این که بتونیم تلخی بادمجان ها را بگیریم، پشت و روی اونا رو کمی نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدین. بعد از این مدت می بینید که آب سیاه رنگی از بادمجون خارج میشه. بادمجون ها را بشورین و با دستمال خشک کنید.

حالا اگر رژیمی دوست دارین توی تابه گریل کمی گریل کنید و اگر سرخی دوست دارین بادمجون ها رو در روغن سرخ کنید.

حالا می ریم سراغ سس گوشت موساکا.

درون تابه پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید. گوشت چرخ شده را اضاف کنید و به همراه پیاز سرخ کنید.

ادویه ها و نمک را هم اضافه کرده و رب گوجه را درون اون تفت بدین. بعد گوجه ها رو رنده کنید و داخل مواد گوشتی بریزین. صبر کنید تا گوشت پخته و آبش تمام شود.

در این مرحله باید سیب زمینی ها رو آماده کنیم.

سیب زمینی ها را برش بزنید و درون یک قابلمه آب جوش برای 3 تا 4 دقیقه قرار بدین. به این ترتیب سیب زمینی ها نرم شده و مابقیه پخت خودشون رو در فر انجام میدن.

فر را روی درجه 180 سانتیگراد یا 350 فارنهایت تنظیم و روشن کنید تا خوب گرم بشه.

ظرف مناسب فر رو که بهتره پیرکس یا چدن باشه انتخاب کنید.

کف ظرف را کمی چرب کنید و سپس آرد سوخاری رو روی اون بپاشید.

بادمجون ها رو کف ظرف بچینید و سس گوشت رو روی اون بریزین.

 

 

سیب زمین های نرم شده رو روی سس گوشت بچینید و تمام سطح ظرف رو پوشش بدین.

حالا تمام سس بشامل رو روی مواد بریزین و در نهایت هم پنیر پیتزا رو اضافه کنید.

ظرف رو درون فر گرم شده برای 30 تا 40  دقیقه قرار بدین. البته مدت زمان قرارگیری غذا در فر بستگی به دمای فرتون داره ولی معمولا در همین مدت کاملا آماده میشه.

اگر هم دوست دارین روی موساکا طلایی بشه گریل رو روشن کنید و چند دقیقه ظرف رو زیر اون قرار بدین.

نکته:

موساکا بادمجان یونانی نباید داغ داغ سرو بشه. کمی صبر کنید تا از حرارت بیفته و سرد بشه. در این صورت ظاهرش هم شکیل تر میشه و برش زدنش هم راحت تره.

themediterraneandish

طرز تهیه موساکا یونانی
5 (100%) 2 votes

درباره article

حتما ببینید

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ

پیتزا پستو و مرغ از اون پیتزاهایی هست که در عین سادگی و سریع الپخت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =