طرز تهیه بستنی خانگی با شیر بدون ثعلب و خامه
طرز تهیه بستنی خانگی با شیر بدون خامه و ثعلب علاوه بر این که بسیار ساده هست، خروجی بسیار خوبی داره و میتونه یه گزینه عالی برای روزهای گرم تابستون باشه.
برای درست کردن بستنی خانگی مثل بستنی هندوانه با ثعلب معمولا از شیر و ثعلب استفاده میشه. اما در این آموزش می بینیم که بدون خامه و ثعلب بستنی لیمویی خوشمزه درست میشه.
این آموزش ها هم در سایت وجود داره:
- بستنی بدون شکر و ثعلب
- بستنی فوری
- طرز تهیه ماست بستنی رژیمی
- طرز تهیه بستنی هندوانه ای
- بستنی توت فرنگی با شیر
پیشنهاد می کنم عضو کانال ایران پخت در آپارات بشین و فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی رو ببینید.
این دستور هم ساده ترین روش ممکن برای درست کردن بستنی خونگی بدون خامه و ثعلب هست.
مواد لازم:
- 1 لیتر شیر
- 180 گرم شکر
- 7 گرم نشاسته ذرت
- کمی رنده پوست لیمو (جایگزین: رنده پوست پرتقال)
- 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
- یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه
اگر ترازوی آشپزخانه ندارید با مطالعه نحوه تبدیل گرم به پیمانه اندازه ها رو بر اساس پیمانه محاسبه کنید و اگر مشکل دارین کامنت بزارین تا من براتون تبدیل کنم.
طرز تهیه بستنی خانگی با شیر بدون خامه و ثعلب
شیر را با شکر و نشاسته ذرت مخلوط کنید. روی حرارت بزارین و صبر کنید مواد به جوش بیاد. مرتب هم بزنید و بعد از این که چند دقیقه جوشید، پوست یک لیمو و زردچوبه را اضافه کنید. اصلا نگران زردچوبه نباشید چون به هیچ وجه بستنی طعم و بوی زردچوبه نمیگیره.
مواد رو مخلوط کنید و بعد از یکی دو جوش که زد، حرارت رو خاموش کنید و بزارین از دما بیفته.
روی ظرف رو بپوشونید و یک ساعت در فریزر استراحت بدین. بعد از این مرحله، آب لیمو را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید. مجددا بگذارید یک ساعت در فریزر استراحت کنه.
دوباره ظرف را خارج کنید و مواد رو هم بزنید و مجددا یک ساعت دیگه داخل فریزر بزارین.
تا 5 بار این کار رو انجام بدین تا بستنی خودش رو بگیره.
در نهایت هم بستنی رو داخل نون بستنی قیفی بزارین و یا در ظرف مخصوص بستنی سرو کنید.
Very good
بافتش یخی نمیشه؟
عه چه ساده👏👏👏