خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن

کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن

کوکو سبزی یکی از غذاهای ایرانی است است که طرفداران زیادی دارد. بیشتر مردم ایران کوکو سبزی را در شب سال نو درست کرده و در کنار عزیزان خود نوش جان می کنند. می دانید چرا؟ به این علت که ایرانی ها این کوکو را نماد باروری گیاهان و زنده شدن طبیعت می دانند و در شب سال نو باید در سفره ایرانی ها حتما این کوکوی خوشمزه وجود داشته باشد. اما ممکن است بعضی از خانم ها با درست کردن کوکو سبزی پف دار کمی مشکل داشته باشند.

ترکیب کردن تخم مرغ با سبزی ایده خوبی است و می تواند یک غذای خوشمزه را به وجود آورد. اما نکته اینجاست که چه میزان سبزی و چه تعداد تخم مرغ!

درست کردن کوکو سبزی پف دار فوت و فن های کوزه گری دارد که باعث لذیذ تر شدن ان می شود. پس اگر شما هم دوست دارید این آموزش را فرا بگیرید با ما همراه باشید.

در این آموزش طرز تهیه کوکوسبزی ساده و خوشمزه به صورت تصویری آموزش داده می شود.

 

مواد لازم برای پخت کوکو سبزی پف دار

  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 فنجان برگ جعفری خرد شده
  • 1 فنجان تره خرد شده
  • نصف فنجان گشنیز خرد شده
  • نصف فنجان شوید تازه خرد شود
  • 6 عدد پیازچه، برش داده شده و به طور كوچک خرد شده
  • 1/1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 3/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر یا یک حبه سیر تازه رنده شده
  • 1/2 قاشق سوپخوری زیره سبز
  • 6 عدد تخم مرغ بزرگ
  • گردوی خرد شده (اختیاری)
  • 1/3 فنجان کاهو ریز شده
  • 2 قاشق زرشک شسته شده

 

طرز تهیه کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن

در ابتدا باید فر را آماده کنید. فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم و روشن کنید.

یک ظرف مناسب یا تابه 9 سانتی را آماده کنید. کف تابه را 2 قاشق روغن زیتون ریخته و یک کاغذ روغنی کف ان پهن کنید. حالا مابقی روغن را به همه جای کاغذ آغشته کنید و ظرف را کنار بگذارید.

گردوها را کمی درون تابه بدون روغن تفت دهید. این کار باعث می شود تا کوکوی شما لذیذ تر شود.

بعد از این کار سبزی های خرد شده را درون ظرفی با هم مخلوط کنید. نک و فلفل و پیازچه و همه ادویه ها را اضاف کنید و سبزی ها را خوب با هم ترکیب کنید.

making Kuku sabzi - Persian herb frittata

تخم مرغ ها را یکی یکی به سبزی های خرد شده و ادویه ها اضاف کنید و هم بزنید.

گردوهای تفت داده شده را هم به همراه زرشک اضاف کنید.

مواد را درون ظرفی که روغن ریخته و کاغذ درون ان گذاشته بودید بریزید.

حالا ظرف را طبقه وسط فر قرار دهید. بهترین زمان برای پخت این کوکو بین 20 تا 25 دقیقه است.

بعد از این مدت کوکو را از فر خارج کرده و 10 دقیقه صبر کنید. اگر به صورت داغ داغ برش بزنید، کوکوی شما خرد می شود.

کوکو سبزی پف دار
کوکو سبزی پف دار

 

با این روش کوکوی رژیمی درست می شود. اما امکان سرخ کردن هم وجود دارد. این کاملا به میل و سلیقه شا بستگی دارد.

کوکو را قالبی خارج کرده و سپس به دلخواه برش بزنید.

برای درست کردن این کوکو در فر من پیشنهاد دیگری هم دارم.

Persian Herbed Frittatas with Fenugreek (Kookoo Sabzi)

 

می توانید مایع کوکو را در قالب های مافین ریخته و سپس درون فر قرار دهید.

این روش برای به اشتها اوردن بچه ها بسیار مناسب است.

نکته:

راز کوکو سبزی پف دار این است که:

  • از تعداد تخم مرغ های زیادی استفاده کنید.
  • بکینگ پودر را در زمان مخلوط کردن مواد استفاده کنید.
  • سبزی ها را بعد از شستن خشک کنید تا هیچ آب اضافی نداشته باشد.
  • حجم سبزی نسبت به تخم مرغ کم باشد. 
  • اگر به صورت قالبی درست می کنید، از قالب کوچک تر استفاده کنید تا حجم کوکوی شما بیشتر شود.
  • در 20 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.
کوکو سبزی پف دار و راز خوشمزه شدن آن
4.8 (95.33%) 30 votes

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

تاس کباب از اون دسته ازغذاهایی هست که به رو های مختلفی درست میشه. تاس …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 18 =