خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر
5 (100%) 5 votes

طرز تهیه بال مرغ کبابی بسیار ساده است. بال مرغ کبابی می تواند به عنوان یک شام سبک مورد استفاده قرار گیرد. حتی این غذا را می توانید در میهمانی های خود سرو کنید. چرا که بسیار لذیذ و خوشمزه است. می توانید بال مرغ کبابی را به همراه ماست چکیده یا ماست موسیر و همچنین ماست یونانی سرو کنید.

زمان آماده سازی – 10 دقیقه
زمان پخت – 25 دقیقه

مواد لازم برای پخت بال مرغ کبابی

 

  • 12 عدد بال مرغ
  • 3 قاشق مرباخوری ادویه گرام ماسالا
  • نمک
  • 1 قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
  • 3 قاشق غذاخوری رب انار

مواد لازم برای تهیه سس ماست

  • 100 گرم ماست یونانی
  • ¼ خیار، رنده شده
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • ½ لیموی آب گرفته
  • 1 قاشق چای خوری روغن زیتون

Baked chicken wings with spicy dry rub

 

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر

همین اول کاری باید فر را گرم کنید. فر را روشن کنید و دما را روی  220 درجه سانتی گراد یا 428 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

طرز تهیه بال مرغ کبابی خیلی خیلی راحت است. بال مرغ را شسته و کنار بگذارید. حالا درون ظرفی ادویه، نمک، فلفل، روغن و رب انار را مخلوط کنید.

بال های شسته شده را درون این مخلوط قرار دهید.

سعی کنید تا این مواد به همه بال ها آغشته شوند.

حالا بال های آغشته شده به مواد را با همان ظرف درون یخچال بگذارید. یکی دو ساعت صبر کنید.

سپس بال مرغ را بیرون آورده و درون ظرف مناسبی که کف ان را چرب کرده اید قرار دهید.

ظرف را درون فر گذاشته و حدود ده دقیقه صبر کنید. دمای فر بالا است پس مدام بال ها را چک کنید. به محض این که پخته شدند ان ها را از فر خارج کنید.

طرز تهیه سس ماست برای بال مرغ کبابی

ماست، خیار رنده شده و آب گرفته، نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و در ظرف سرو سس بریزید.

بال مرغ کبابی با این سس بسیار لذیذ تر می شود.

  • در صورتی که ماست یونانی در دسترس ندارید از ماست موسیر یا چکیده استفاده کنید.

نکات این دستور پخت

  • اگر ادویه گرام ماسالا ندارید به جای ان از پودر آویشن و پودر زیره سبز و پودر سیر استفاده کنید.
  • می توانید مرغ ها را از شب قبل درون مایع قرار داده و برای روز بعد از آن استفاده کنید.
  • اگر رب انار ندارید یا طعم ان را دوست ندارید از یک تا دو قاشق سس سویا استفاده کنید. اما مراقب باشید در این صورت باید کلیه نمک ها را حذف کنید. چرا که سس سویا به اندازه کافی نمک دارد.
  • می توانید روی بال های مرغ از دانه های کنجد هم استفاده کنید.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه رولت اسفناج

طرز تهیه رولت اسفناج

طرز تهیه رولت اسفناج5 (100%) 1 vote هر زمان که اسم رولت میاد این فکر …

2 نظرات

  1. Please remove the photo and if you have copied my recipe that aswell. You are not authorised to use the recipe or photo without the permission of the photographer or the author. Thanks

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =