خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه استیک در فر با آموزش گام به گام تصویری

طرز تهیه استیک در فر با آموزش گام به گام تصویری

طرز تهیه استیک در فر از هر روشی برای پحتن استیک مناسب تر است. من قبلا در پستی پخت استیک روی اجاق گاز را به صورت تصویری و با یک فیلم کوتاه آموزشی توضیح دادم. اما بسیاری از خانم ها ی خانه دار دوست دارند تا طرز تهیه استیک در فر را تجربه کنند.

من سعی می کنم تا مراحل رو به صورت گام به گام و تصویری نشون بدم. فقط این نکته رو اول کتر باید بگم که مدت زمانی که باید گوشت رو در فر قرار بدین بستگی به این داره که ضخامت گوشتتون چقدر باشه. من مدت زمان رو بر اساس ضخامت متوسط میگم. اما اگر شما گوشت ضخیک رو برای پخت استیک تهیه کردین باید بعد از گذشت مدت گفته شده استیک رو چک کنیم و اگر نیاز بود دوباره اون رو حرارت بدین.

مواد لازم برای پخت استیک در فر

  • 2 قطعه گوشت استیک
  • 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده و چند قاشق روغن کلزا
  • 1 قاشق چای خوری پودر سیر
  • 1 قاشق چای خوری پودر پیاز
  • نمک
  • فلفل سیاه
پخت استیک در فر
پخت استیک در فر

 

مراحل پخت استیک در فر

1- آماده سازی گوشت استیک

در ابتدا فر را روی 450 درجه فارنهایت یا 230 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

آماده سازی گوشت استیک

 

  •  با استیک های نسبتا ضخیم کار را شروع کنید. مناسب ترین ضخامت برای پخت استیک در فر معمولا 3 سانتی متر است. اگر گوشت شما بیشتر از این اندازه ضخامت داشته باشه بعد از پخت وسط آن خام و نپخته باقی می مونه و اگر کمتر از این مقدار ضخامت داشته باشه خیلی سریع خشک و سفت می شه.

گوشت را کاملا با حوله کاغذی خشک کنید.

 

 

  • همه رطوبت را از همه دو طرف استیک پاک کنید. رطوبت بیش از حد در استیک ها موجب می شود تا آن ها بخار شوند نه آب درون بافتی گوشت. در این صورت استیک شما بخار پز میشه و استیک پخارپز شده اصلا خوش طعم نیست. بعد از خشک کردن هم مطمئن بشین که هیچ لایه ای از حوله کاغذی روی گوشت شما وجود نداره.

روی سطح گوشت را نمک و فلفل و ادویه بزنید

 

  • روی سطح گوشت را نمک و فلفل و ادویه های گفته شده در دستور بپاشین. اینجا نکته مهمی وجود داره. نمک رو دقیقا زمانی روی گوشت بزنید که می خواین استیک رو بپزین. اگر نمک بزنید و بعد گوشت رو مدتی به حال خودش رها کنید، نمک موجب می شه تا گوشت آب بندازه و موقع پخت استیک شما بخارپز میشه. پس هر زمان که کارهاتون رو انجام دادین و خواستین استیک رو بدون معطلی بپزین نمک رو روی گوشت بزنید. ولی ادویه های دیگه رو مانعی نداره مدتی روی گوشت بزنید.

تابه رو روی حرارت قرار بدین

 

 

  • تابه مناسبی رو روی گاز بزارین و زیر حرارت رو زیاد کنید. روغن رو درون تابه بریزین و صبر کنید. تعجب نکنید این روش پخت استیک بهترین روش هست که توسط سرآشپزهای مشهور انجام میشه. پخت استیک شما از روی گاز شروع میشه، اما بخش عمده ای از پخت و پز در فر هست. سعی کنید قبل از اینکه گوشت رو در تابه بزارین با بیفتک کوب کمی گوشت رو بکوبید.
    از روغن کلزا استفاده کنید. روغن های بودار مثل روغن زیتون بودار روی طعم استیک اثر میزاره. هر وقت روغن داغ شد موقع گذاشتن گوشت در تابه هست.

2- پخت استیک

گوشت رو درون تابه داغ بزارین

 

  • زمانی که استیک رو درون تابه گذاشتین زیر حرارت رو کمی کمتر کنید. نکته مهم این مرحله اینه که از فشار دادن گوشت درون تابه خودداری کنید. اگر گوشت رو فشار بدین گوشت آب می ندازه و بعد موقع پخت در فر دچار مشکل میشین.

هر طرف رو 2- 3 دقیقه حرارت بدین

 

  • هر طرف گوشت رو بیشتر از 2-3 دقیقه حرارت ندین. دقت کنید که زیر حرارت رو نباید خیلی کم کنید. ما نیاز به حرارت بالا داریم تا سطح گوشت تغییر رنگ بده. هدف پخت گوشت نیست.

روی گوشت رو کره بزنید

 

  • این مرحله اختیاری هست اما کمک بزرگی به خوش طعم شدن استیک شما می کنه. قبل از قرار دادن گوشت در فر دو قاشق کره نرم شده رو روی سطح وشت بزنید.

استیک رو درون فر بزارین

 

  •  استیک رو در همان تابه ای که بود داخل فر بزارین. فر حسابی داغ شده و حرارت خوبی داره. معمولا 6 تا 8 دقیقه زمان نیاز دارین تا استیک بپزه. 6 دقیقه برای گوشت های نازک و 8 دقیقه برای گوشت های با ضخامت متوسط. حالا اگر گوشت شما ضخیمتر هست مدت زمان رو بیشتر کنید.

نکته:

اگر دوست دارین استیکتون آبدار باشه میتونید قبل از گذاشتن گوشت در فر از یک فویل آلومینیومی کمک بگیرین و گوشت رو درون اون بزارین. فویل رو ببندین و بعد داخل فر بزارین. اینجوری استیک شما آبدار میشه.

بعد از گذشت مدت زمان لازم استیک رو از فر بیرون بیارین و نوش جان کنید و از مزه اون لذت ببرین. شما میتونید استیک رو با سیب زمینی سرخ شده، سالاد و حتی سبزیجات خام یا بخارپز میل کنید.

معمولا برای سرو استیک از سس قارچ استفاده می شود که می توانید طرز تهیه سس قارچ و سیر برای استیک رو هم مشاهده کنید.

درباره article

حتما ببینید

کوکوی ذرت

کوکوی ذرت

کوکوی ذرت یه غذای خوشمزه و بی نظیره که برای وعده شام بسیار مناسبه. برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =