» مطالب » قنادی » دونات و پیراشکی » طرز تهیه دونات در سرخ کن بدون روغن با فیلم
دونات و پیراشکی - سرخ کن بدون روغن - مطالب - ویدئو

طرز تهیه دونات در سرخ کن بدون روغن با فیلم

اردیبهشت 17, 1404 50113

طرز تهیه دونات در سرخ کن بدون روغن ساده و راحته. و دونات هایی تپلی و خوشمزه بدون روغن آماده میشه.

این دونات‌ های سرخ‌شده در سرخ کن بدون روغن، با خمیرمایه درست میشن و به همان اندازه‌ دونات‌ های سرخی معمولی خوشمزه و نرم هستند. این دستور واقعاً یک دستور پخت دونات بی‌نظیر هست و یک روش عالی برای استفاده از سرخ‌ کن بدون روغن است.

قبلا هم آموزش پیتزا در سرخ کن بدون روغن، کیک در سرخ کن بدون روغن، جوجه کباب در سرخ کن بدون روغن و نحوه تمیز کردن سرخ کن بدون روغن رو در سایت قرار دادم.

دستوری که برای تهیه این دونات ها مینویسم یکی از بهترین دستورهاست.  میتونید دونات رو بدون سرخ کن هم درست کنید و بعد از آماده کردن خمیر خودتون در روغن سرخ کنید.

من فیلم ها رو در کانال آپارات ایران پخت بارگزاری میکنم. اگر عضو کانال بشین به تمام فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی دسترسی خواهید داشت.

مواد لازم:

مواد خمیر دونات:

  • ۲ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری آرد
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر سفید دانه‌ ریز
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شیر
  • ۳ قاشق غذاخوری کره ذوب کرده
  • ۲ قاشق چایخوری خمیرمایه فوری

برای گلیز:

  • ۲ پیمانه پودر قند
  • ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری شیر (مقدار آن بستگی به میزان رقیق بودن گلیز شما دارد)
  • کمی وانیل
  • ۵ قاشق غذاخوری کره

اگر میخواین اندازه ها رو به گرم تبدیل کنید با کمک آموزش نحوه تبدیل گرم به پیمانه و برعکس این کار رو انجام بدین.

طرز تهیه دونات در سرخ کن بدون روغن

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. اگر دوست داشته باشین میتونید در حد نوک قاشق چایخوری هم جوز هندی داخل آرد رنده کنید تا عطر بهتری به دونات بدین.

شیر، تخم مرغ، کره ذوب و از دما افتاده و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید. اگر همزن برقی با پایه خمیرگیر دارید 3 دقیقه هم زدن کفایت میکنه تا خمیر را آماده استراحت کنید. اگر با دست خمیر را ورز میدین حداقل 10 دقیقه این کار رو انجام بدین تا خمیر کامل جمع و لطیف بشه.

کف ظرف رو چرب کنید. خمیر آماده را داخل ظرف بزارین. روی ظرف سلفون بکشید و جای گرمی استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه.

با توجه به مکان نگهداری خمیر، بین 1.5 تا 2 ساعت زمان نیازه تا خمیر عمل بیاد.

بعد از این سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی سطح منتقل کنید. با وردنه خمیر رو به ضخامت 2.5 سانت باز کنید. اگر خمیر نازک باشه، دونات ها موقع پخت خوب پف نمیکنن.

همه خمیر رو کاتر بزنید و داخل سینی که کفش کاغذ روغنی داره و مقداری هم آردپاشی کردین بزارین. با برس کره ذوب و سرد را روی دونات ها بمالید و مجددا در حد نیم ساعت دیگه زمان استراحت در نظر بگیرید.

بعد از استراحت دوم، سبد سرخ کن رو بیرون بیارین و با برس کف اون رو چرب کنید و داخل دستگاه بزارین. سرخ کن را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. بعد از گرم شدن، دونات ها را داخل سبد بزارین و 3 دقیقه زمان پخت در نظر بگیرید.

همه دونات ها رو آماده کنید. اجازه بدین سرد بشن. دونات های سرد را در گلیز بزنید. اگر گلیز نخواستین، میتونید تا داغ هستن با برس روش کره نرم بزنید و بلافاصله در مخلوط شکر و پودر دارچین یا شکر خالی بزنید.

طرز تهیه گلیز دونات

همه مواد را با هم مخلوط کرده و دونات ها را به این لعاب آغشته کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت