» آشپزی بدون » بدون فر » طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه – کیک فنجانی دو رنگ در قابلمه با تمام نکات
بدون فر - کیک - مطالب

طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه – کیک فنجانی دو رنگ در قابلمه با تمام نکات

اردیبهشت 20, 1404 150682

طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه با ساده ترین روش ممکن. تازه این کیک فنجانی ها طرح دار و دورنگ هم هستن😊

قبلا آموزش یه مدل کیک فنجانی در لیوان یک بار مصرف بدون فر رو در سایت گذاشتم. در این اموزش هم قراره پخت کیک فنجانی در قابلمه رو یاد بگیریم.

من فیلم ها رو در کانال آپارات ایران پخت و کانال ایران پخت در ایتا بارگزاری میکنم. اگر عضو کانال بشین به تمام فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی دسترسی خواهید داشت.

مواد لازم:

  • دو عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شکر
  • یک چهارم پیمانه روغن مایع
  • یک پیمانه آرد
  • سه قاشق غذاخوری شیر + یک قاشق چایخوری
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری پودر کاکائو

طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه

در ابتدا مواد رو در محیط بزارین تا هم دما بشن. تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و با همزن بزقی به مدت یک دقیقه بزنید تا کف کنن.

شکر را اضافه کنید و با همزن مواد رو در حدی بزنید که تخم مرغ ها پفکی و کرم رنگ بشن. روغن و وانیل را هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.

آرد و بکینگ پودر را داخل مواد الک کنید و با لیسک یا همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنید. سه قاشق غذاخوری شیر اضافه کرده و مواد را هم بزنید.

دو سه قاشق از مواد را بردارین و داخل ظرفی بریزین. یک قاشق چایخوری پودر کاکائو داخلش کنید و مواد را هم بزنید. یک قاشق چایخوری شیر هم اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن این مایه شکلاتی را داخل قیف یک بار مصرف بریزین.

کف قالب مافین رو کمی چرب کنید و کپسول بزارین. مقداری از مایه سفید رنگ کیک را داخل کپسول بریزین. یک سوم از سر کپسول رو خالی بزارین تا موقع پف کردن مشکلی پیش نیاد.

طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه

مایه شکلاتی را روی کیک بریزین و با خلال یا سیخ چوبی طرح بزنید. نحوه طرح زدن در فیلم مشخصه.

طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه

قابلمه رو روی حرارت بزارین و یه سه پایه یا رینگ فلزی داخلش بزارین و 5 دقیقه صبر کنید تا گرم بشه.

قالب کیک را داخل قابلمه بزارین و 12 تا 15 دقیقه زمان بدین تا کیک ها بپزن.

بعد از قابلمه خارج کنید و بزارین در محیط تا کاملا سرد بشن.

در صورتی که تمایل داشته باشید این کیک ها را در فر بپزید، با دمای 180 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه این کار را انجام بدین.

طرز تهیه کیک فنجانی در قابلمه

پفی عالی، بافتی نرم و پنبه ای و طعمی لذیذ از این کیک ها دریافت می کنید.

کیک فنجانی در قابلمه چند ویژگی جذاب دارد که آن را به گزینه‌ای محبوب برای بسیاری از افراد تبدیل کرده است.

اول از همه، نیاز نداشتن به فر باعث می‌شود حتی کسانی که فر ندارند، بتوانند به‌راحتی در خانه کیک درست کنند. فقط با یک قابلمه ساده، می‌شود کیک‌هایی نرم، خوش‌عطر و خوش‌پف پخت.

دوم اینکه این نوع کیک‌ها به دلیل اندازه فنجانی و تک‌نفره، بسیار مناسب برای پذیرایی در مهمانی‌ها، عصرانه‌ها یا حتی تغذیه مدرسه کودکان هستند. هر کسی می‌تواند کیک مخصوص خودش را داشته باشد، بدون نیاز به برش زدن یا ظرف اضافی.

سوم، چون دربسته و کوچک هستند، زودتر می‌پزند و نیازی به زمان طولانی ندارند. از طرفی می‌توان طعم‌ها و تزئینات مختلفی مثل شکلاتی، وانیلی، میوه‌ای یا حتی مغزدار در آن‌ها امتحان کرد.

در نهایت، این کیک‌ها برای کسانی که تازه‌کار هستند، گزینه‌ای عالی برای شروع یادگیری کیک‌پزی است. هم ساده‌اند و هم نتیجه‌اش دلگرم‌کننده و خوش‌خوراک. به‌طور خلاصه، هم اقتصادی‌اند، هم خوش‌مزه، هم سریع و بدون دردسر!

اگر کانال ایران پخت در آپارات رو دنبال کنید بدون دردسر به تمام فیلم ها دسترسی خواهید داشت.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 4.60
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت