خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی بسیار ساده است. اما قبل از این که طرز تهیه سیروپ را آموزش بدم باید در ابتدا توضیح مختصری در مورد سیروپ بدم. سیروپ یک مایع غلیظ و شیرینی هست که کاربرد زیادی در شیرینی پزی داره.
از سیروپ برای درست کردن انواع نوشیدنی و پوشش دادن انواع کیک و پنکیک می تونیم استفاده کنیم. در واقع مادربزرگ هامون هم سیروپ درست می کردن ولی اون زمان به این اسم معروف نبوده. در گذشته به سیروپ، شهد می گفتن.
خوب شاید حالا این سوال پیش بیاد که چرا از شکر برای درست کردن شربت استفاده نکنیم؟ باید بگم که تا حالا شده مهمون سرزده توی تابستون گیرتون بیاد و شما بخواین خیلی زود و بدون معطلب براش شربت درست کنید؟ در این موقع هست که شما وقت ندارین تا شکر رو اول در آب حل کنید. همه میدونیم که شکر در مایعات سرد خیلی خیلی دیر حل میشه. اما در سیروپ دیگه این مشکل وجود نداره. چرا که خودش مایع هست و به راحتی در هر مایعی چه سرد و چه گرم حل میشه.
در مورد کیک ها و پنکیک ها هم که این روزها به ویژه در فصل تابستون درست کردن کیک میوه مرسوم هست. سیروپ ها می تونن پوشش دهنده خوب و خوشمزه ای برای روکش کیک باشن.
استفاده از سیروپ روی بستنی هم خیلی خیلی جذابه و طعم بستنی رو بی نهایت خوشمزه تر می کنه.

طرز تهیه بستنی با ژله

خوب بریم سراغ آموزشمون.
 
Homemade Strawberry Syrup #recipe #drinks
 

مواد لازم برای درست کردن سیروپ توت فرنگی

 

  • 2 کیلوگرم توت فرنگی
  • 4 فنجان آب
  • 2 فنجان شکر

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

1- آماده سازی توت ها
Hulled strawberries on a cutting board.
 
توت ها را تمیز شسته و ساقه و برگ را از آن ها جدا کنید.
2- توت ها را برش بزنید
Sliced strawberries on a cutting board.
توت ها را به تکه های کوچکتری برش بزنید.
3- توت فرنگی های خرد شده را درون یک قابلمه متوسط بریزید
Skimming foam off boiling strawberries.
توت فرنگی ها را درون یه قابلمه بریزین و میزان آب موجود در دستور رو به اون اضاف کنید. فقط آب رو اضافه کنید بدون شکر.
زیر حرارت رو روشن کنید و صبر کنید تا آب جوش بیاد. یکی دو جوش که بزنه کف روی آب جمع میشه. این کف ها رو حتما حتما باید بگیرین. چرا که رنگ سیروپ رو تیره می کنه.
20 دقیقه اجازه بدین تا مواد به آرامی ریز جوش بزنه. اگر زیر حرارت زیاد باشه، سریع آب تبخیر میشه. در صورتی که ما به آبش نیاز داریم.
 Cooked, sliced strawberries in a saucepan.
همون طور که در عکس می بینید، بعد از 20 دقیقه توت فرنگی ها رنگ خودشون رو از دست می دن و صورتی خیلی کم رنگ میشن. این مرحله پایان پختن توت ها هست.
 
4- شربت را صاف کنید
 
Straining strawberry simple syrup.
 
صافی رو روی یک ظرف دیگه گرفته و قابلمه رو درون صافی خالی کنید. به این ترتیب آب توت از تفاله توت ها جدا می شه.
  • نکته مهم این مرحله اینه که فکر نکنید باید توت ها رو فشار بدین تا همه آبش تخلیه بشه. نه! هرگز این کار رو نکنید. این کار خیلی وسوسه انگیزه. اما شما جلوی خودتون رو بگیرین. فشار دادن توت ها باعث تیره شدن رنگ سیروپ میشه.
5- شربت را دوباره بجوشانید
Reducing simple syrup in a saucepan.
 
خوب در این مرحله دو فنجان شکر رو به شربت اضافه کرده و اون رو روی حرارت قرار بدین. صبر کنید تا شکر حل بشه. ممکنه دوباره مقداری کف روی ظرف جمع بشه. پس دوباره همه اونا رو جمع کنید.
6- شربت را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا خنک شود
برای این مرحله باید تصمیم بگیرید که از سیروپ برای تهیه شربت استفاده می کنید یا روکش کیک و پنکیک. اگر سیروپ رو برای شربت میخواین پس همین که شکر حل شد و یکی دو جوش زد کفایت می کنه.
اما اگر برای روکش کیک میخواین اجازه بدین تا بیشتر بجوشه و غلیظ تر بشه.
جدول ارزش غذایی این دستور
  • کالری 65
  • سدیم 2mg
  • پتاسیم 49mg
  • کل کربوهیدرات 16g
  • شکر 15 گرم
  • ویتامین A 0.1
  • ویتامین C 23
  • کلسیم 0.6

 

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی
4.5 (90%) 2 votes

درباره article

حتما ببینید

دیپ پیاز

دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم

دیپ پیاز یه سس غلیظ و خوشمزه هست که خیای راحت درست می شه. دیپ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =