خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / پخت تخم مرغ بدون روغن و با روشی خلاقانه و جذاب در سه دقیقه به همراه فیلم آموزشی

پخت تخم مرغ بدون روغن و با روشی خلاقانه و جذاب در سه دقیقه به همراه فیلم آموزشی

بسیاری از افراد به دلایل مختلفی از خوردن روغن منع می باشند. برای این افراد خوردن غذاهای آب پز هیچ لذتی ندارد. چرا که معمولا غذاهای آب پز طعم و مزه خای ندارند. تخم مرغ نیمرو هم یکی از غذاهایی است که برای طبخ آن نیاز به روغن  می باشد. اما در این مطلب با روشی بسیار جالب و خلاقانه  پخت تخم مرغ بدون روغن  و با روشی خلاقانه آموزش داده می شود.

تخم مرغ پخته شده با این روش علاوه بر این که سلامت است، طعم و مزه خوبی دارد و از لحاظ ظاهری هم جذاب می باشد.

با مجله آشپزی ایران پخت همراه باشید.

پخت تخم مرغ بدون روغن

مواد لازم برای پخت تخم مرغ بدون روغن

  • تخم مرغ
  • آب
  • سرکه سفید

طریقه پخت تخم مرغ بدون روغن

ظرف مناسبی را انتخاب کنید.

 

ظرف مناسبی که دارای عمق کمی باشد را انتخاب کنید.

برای اطمینان بیشتر از حفظ سلامتی، قبل از هر کار تخم مرغ ها را در سینک ظرفشویی بشویید.

ظرف را روی اجاق گاز صفحه ای قرار داده و حدود 1.5 لیتر آب درون آن بریزید.

اجاق را روشن کرده و صبر کنید تا آب به جوش آید.

  • برای داشتن طعم بهتر می توانید به جای آب از شیر استفاده کنید.

دو قاشق سرکه سفید درون آب بریزید.

 

یک تا دو قاشق سرکه سفید را به آب اضافه کنید.

این کار ضروری نیست اما برای حفظ ظاهر و شفافیت تخم مرغ  خوب است. سرکه موجب انعقاد و بسته شدن سریع تخم مرغ می شود.

آب لیمو نیز برای این کار خوب است. اما در نظر داشته باشید که آب لیمو طعم و مزه تخم مرغ را از بین می برد.

 

تخم مرغ را انتخاب کنید.

از تخم مرغ های تازه استفاده کنید. چرا که تخم مرغ تازه داراس سفیده ضخیم تری می باشد. و این دقیقا همان چیزی است که ما نیاز داریم.

تخم مرغ را درون کاسه کوچکی بشکنید.

 

تخم مرغ را درون کاسه کوچک یا یک ملاقه بشکنید. این کار را به آرامی انجام دهید تا به ظاهر تخم مرغ آسیبی نرسد.

  • هنگام شكستن تخم مرغ زرده را نزنيد.

زیر حرارت را کم کنید و به منظور پایین تر آوردن دما شروع به هم زدن آب کنید.

  هم زمان با هم زدن آب  تخم مرغ شکسته شده را درون ظرف بریزید.

 

این کار را آرام انجام دهید. حفظ ظاهر تخم مرغ اهمیت زیادی دارد.

3-5 دقیقه صبر کنید تا تخم مرغ پخته شود.

اگر بیشتر از یک تخم مرغ دارید، آن ها را با فواصل 10-15 ثانیه درون ظرف اضافه کنید.

بعد از پخت تخم مرغ آن ها را از ظرف خارج کنید.

 

زمانی که تخم مرغ پخته شد، با یک کفگیر آن را  از درون اب خارج کنید. صبر کنید تا آب اضافی تخم مرغ گرفته شود و سپس تخم مرغ را  درون بشقاب قرار دهید.

این تخم مرغ را با نان، سبزیجات، گوجه و لوبیای پخته شده سرو کنید.

منبع:

wikihow

درباره article

حتما ببینید

رول ژامبون و پنیر

رول ژامبون و پنیر

رول ژامبون و پنیر یه غذای خوشمزه برای وعده شام هست. حتی برای میز عصرونه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − سه =