خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه دونات خانم گلاور

طرز تهیه دونات خانم گلاور

خانم گل آور یکی از سرآشپزان و مربی های آشپزی هستند که آموزش های ساده و روانی دارند. ایشان مربی آشپزی برنامه به خانه بر می گردیم شبکه تهران بودند و در یکی از آموزش ها دونات را آموزش دادند که با استقبال زیادی مواجه شد. از این رو من تصمیم گرفتم در این مطلب طرز تهیه دونات خانم گلاور را آموزش بدم.

این آموزش تصویری و مرحله به مرحله است. بنابراین شما در هر سطحی از مهارت شیرینی پزی که باشید می توانید این دونات را درست کنید. پس با بخش شیرینی پزی سایت همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه دونات خانم گلاور

  • 2 قاشق چای خوری مخمر فعال
  • نصف فنجان آب گرم یا شیر گرم
  • 2 فنجان آرد
  • 1/4 فنجان شکر
  • 1/1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 3 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده
  • 2 قاشق چای خوری وانیل

 

 

 

 

طرز تهیه دونات خانم گلاور

در ابتدا باید مطمئن شوید که مخمر شما تازه است. بنابراین باید مخمر را عمل آوری کنید. برای این کار میزان مخمر را با یک قاشق چای خوری شکر مخلوط کرده و درون ظرفی بریزید.

حالا نصف فنجان آب گرم یا شیر را به آن اضاف کنید.

 

درب را گذاشته و برای چند دقیقه آن را در جای گرمی قرار دهید.

بعد از مدتی مواد درون ظرف پف کرده و بالا می آید.

 

این نشان دهنده این است که مخمر عمل آمده.

کره، شکر و تخم مرغ ها رو درون ظرفی ریخته و با همزن مقداری بزنید.

بعد از این مرحله مقداری آرد به اون اضاف کرده و بعد خمیر مایه رو هم اضاف کنید.

 

حالا باید کم کم آرد اضاف کنید تا خمیر دیگه به دست نچسبه. کمی خمیر رو ورز بدین و بعد کف کاسه بزرگی رو آرد پاشی کنید و خمیر چونه شده رو درون کاسه بزارین.

این خمیر باید استراحت کنه.

یک ساعت و نیم خمیر را در مکانی گرمی گذاشته و دقت کنید که حتما درب ظرف رو هم بزارین یا روی کاسه رو سلفون بکشین.

 

بعد از استراحت خمیر، سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به قطر حدود 3 سانتی متر باز کنید.

حالا با قالب دونات خمیر را قالب بزنید. اگر قالب ندارید از یک لیوان استفاده کنید. برای درآوردن قسمت وسط هم از سر یک بطری آب معدنی استفاده کنید.

همه دونات های قالب زده شده را درون یک سینی گذاشته و بهتر است که دونات ها را برای یک ربع دیگر هم استراحت دهید.

ظرف گودی را روی حرارت گذاشته و درون آن روغن بریزید. صبر کنید تا روغن خوب داغ شود ولی دود نکند.

حالا دونات ها را یکی یکی سرخ کنید.

دونات های سرخ شده را روی توری بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

کار پخت دونات تمام شد. حالا هم می توانید روی دونات ها را خاک قند بپاشید و هم با شکلات تزیین کنید.

 

اگر دوست دارید روی دونات ها شکلاتی باشدف شکلات را در ظرفی به روش بن ماری آب کنید. سپس دونات های سرد شده را درون شکلات زده و روی توری بگذارید.

سپس روی شکلات را با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید یا ساده میل کنید.

نوش جان.

 

درباره article

حتما ببینید

کوکی هنداونه

کوکی هندوانه

کوکی هنداونه خیلی خیلی راحت درست می شه. مهم اینه که بیس کار رو درست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 5 =