خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / مرغ بریان در فر خانگی

مرغ بریان در فر خانگی

مرغ بریان در فر خانگی
5 (100%) 2 votes

مرغ بریان همیشه طرفدار داره. چه از بیرون خریداری بشه و چه خانم خونه زحمت درست کردنش رو بکشه. فرقی نداره. شاید درست کردن مرغ بریان در فر خانگی برای عده ای سخت باشه. کلا این غذا وقت گیره و صبر می خواد.

اما من روشی رو یادتون میدم که همه کدبانوها حتی تازه عروس های عزیز می تونن این غذا رو بسیار ماهرانه بپزن.

من در این سایت روش های مختلفی از پخت مرغ رو آموزش دادم که هر کدوم هم مزه خاص خودش رو داره. این آموزش ها رو میتونید در لینک زیر ببینید:

طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی

طرز تهیه بال مرغ کبابی در فر

مرغ سرخ شده با سس سیر و لیمو

طرز تهیه مرغ گریل شده در تابه

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان در فر خانگی

1 عدد مرغ کامل
روغن زیتون یا کره نرم شده
1 قاشق غذا خوری نمک
فلفل سیاه
طعم دهنده های اختیاری: قاچ لیمو ، سبزیجات تازه، سیر

طرز تهیه مرغ بریان در فر خانگی

مرغ را شسته و خشک کنید.

 

مرغ کامل را خوب بشورین. داخل و خارج مرغ رو خوب تمیز کنید. پوست مرغ رو هم نکنید.

بعد با دستمال آشپزخونه خیلی خوب مرغ رو خشک کنید. مطمئن بشین که همه جای مرف خشک شده.

سطح مرغ رو به کره یا روغن آغشته کنید.

 

کره نرم شده و کمی روغن زیتون بدون بو رو درون ظرفی مخلوط کرده و بعد با برس روی همه قسمت های مرغ بزنید.

در این مرحله خسساست رو کنار بزارین. هر چقدر میزان کره ای که روی مرغ می زنید بیشتر باشه در نهایت مرغ لذیذ تر و برشته تر میشه.

بعد روی سطح مرغ رو نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید.

سبزیجات معطر رو اضاف کنید

 

از هر سبزی معطری میتونید استفاده کنید. نیازی به خرد کردنشون هم نیست.

من چند برش لیمو ترش، مقداری جعفری و رزماری رو درون شکمش گذاشتم. شما میتونید از گشنیز یا هر سبزی دیگه ای استفاده کنید. فقط سبزی ها تازه باشه.

چند حبه سیر هم بزارین. اگه دوست دارین از چند برش فلفل دلمه ای هم میتونید استفاده کنید.

این دیگه سلیقه خودتونه.

بعد مانند تصویر دو پای مرغ رو بالا بیارین و با نخ محکم ببندید. این جوری مواد داخل شکم مرغ خالی نمیشه.

مرغ رو در فر بزارین

مرغ رو در ظرف مناسبی گذاشته و درون فر قرار بدین. فر باید از یک ربع قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد گرم شده باشه.

کل زمان پخت بین 1 تا یک ساعت و نیم است. 50 دقیقه که گذشت در فر را باز کنید و مرغ رو تست کنید. اگر پخته شده که خیلی هم عالی وگرنه هر ده دقیقه یک بار اون رو چک کنید.

مرغ روغن میندازه و همه روغن های اضافی درون ظرف جمع میشه.

بعد از این مرغ رو از فر دربارین و ده دقیقه صبر کنید و بعد برش بزنید یا همین طور درسته سر میز بزارین.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت

طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت

طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت5 (100%) 1 vote طرز تهیه ماکارونی ساده بدون گوشت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 14 =