خانه / فست فود / طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی

طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی

اگر شما طرفدار غذای چیپسی و تند هستید باید طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی رو یاد بگیرین. رسیپی اصلی مرغ اسپایسی از فلفل زیادی استفاده شده. اما ما ایرانی ها برای این که مزه آن را با ذائقه خودمان جور کنیم از تندی آن کم کردیم.

من دستور اصلی و طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی اصلی رو آموزش میدم. حالا دیگه به خودتون بستگی داره.

شاید درست کردن این غذا برای تازه واردها و نوعروسان کمی سخت به نظر برسه. اما این اطمینان رو بهتون میدم که به اندازه ای از مزه اون خوشتون میاد که حاضرین هر سختی رو تحمل کنید.

این غذا در فست فودی ها به نام های مرغ کرانچی یا مرغ پولکی هم فروش میره. البته با قیمت بسیار زیاد.

پس بهتره خودتون یاد بگیرین و اون رو درست کنید.

مواد لازم برای تهیه مرغ اسپایسی

  •  چهار یا 8 قطعه فیله مرغ
  • 1 و ½ قاشق چای خوری (3 گرم) فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذا خوری (18 گرم) نمک
  • 2 فنجان (250 گرم) آرد
  • روغن نباتی برای سرخ کردن
  • 3 قاشق غذاخوری (16 گرم) فلفل
  • 1 قاشق چای خوری (3 گرم) پودر چیلی
  • ½ قاشق چای خوری (1.5 گرم) پودر سیر
  • ½ قاشق چای خوری (1 گرم) پاپریکا قرمز
  • 1 قاشق غذاخوری پودر آویشن
  • 1 قاشق چای خوری پودر خردل
  • آب
  • یخ

طرز تهیه مرغ کنتاکی اسپایسی

در ابتدا باید نکاتی رو خدمتتون بگم.

مرغ اسپایسی تمام مزه خودش رو از ادویه هایی می گیره که به آرد اضاف می کنید. دستتون بازه. مثلا آویشن، کمی رزماری با این غذا هارمونی خوبی داره. پس حتما ذائقتون رو در نظر بگیرین.

ادویه ها را با هم ترکیب کنید

تمام ادویه ها را پودر کنید و همه را به هم مخلوط کنید. سپس مخلوط ادویه را به آرد اضاف کنید.

نمک را روی تکه های مرغ بپاشید

مقداری نمک روی تکه های مرغ بپاشید و مرغ ها را برای 30 دقیقه استراحت دهید.

حالا یک ظرف آب کنار دست خود بگذارید. مقداری یخ درون آب بریزید.

مخلوط آرد و ادویه را درون یک کاسه بزرگ ریخته و کنار دستتون بزارین.

من داخل ادویه هام پودر پاپریکا نداشتم برای همین آرد من رنگش سفیده. اگر پودر پاپریکا اضاف کنید، رنگ آردتون قرمز میشه و در نتیجه غذاتون خوش رنگ و لعابتر میشه.

حالا یک تکه مرغ رو بردارین. با قاشق انبری اول داخل آب یخ بزنید. سپس بیرون بیارین و داخل آرد بزنید.

دوباره مرغ آخشته شده به آرد رو داخل آب بزنید و دوباره داخل آرد بزنید.

معمولا 3 تا 4 مرتبه باید این کار رو انجام بدین.

نکته:

آب باید حتما حتما حتما یخ باشه. یعنی تکه های یخ داخلش باشه.

در مرحله آخر که تکه های مرغ رو از آب بیرون بیارین، مقداری آرد بین دو دستتون بگیرین و مرغ رو داخل دستتون مالش بدین.

به این صورت روی مرغ تکه هایی مثل پولک درست میشه.

به این شکل.

ظرف مناسبی رو داخلش روغن سرخ کردنی بریزین.

اگر دماسنج آشپزی دارین، اون رو داخل روغن بزارین. وقتی دماش به حدود 170 درجه رسید موقع سرخ کردنه. اگر هم دماسنج ندارین باید روغن رو خوب داغ کنید. مراقب باشین روغن دود نکنه.

تکه های مرغ رو خوب سرخ کنید. البته این رو هم بگم که اگر زیادی سرخ بشه خیلی خشک میشه و دیگه دلچسب نیست.

 

در آخر هم تکه های مرغ رو روی توری بزارین و بعد از سرد شدن با انواع سس ها نوش جان کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

پیتزا املت

پیتزا املت

پیتزا املت هم املته هم پیتزا. طعم خیلی لذیذی داره و برای افرادی که ممنوعیت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هفده =