خانه / فیلم آموزشی / طرز تهیه نان پیتا به صورت تصویری و مرحله به مرحله

طرز تهیه نان پیتا به صورت تصویری و مرحله به مرحله

نان پیتا خیلی خوشمزست. و داغ داغ مزه خوبی داره. این نون به نون لبنانی هم معروفه و کاربردهای زیادی دارد. اگر به دنبال طرز تهیه نان پیتا هستید این آموزش ساده و تصویری رو از دست ندین.

نان پیتا با مخمر درست میشه. بنابراین باید مراحل عمل آوری مخمر رو بلد باشین. اما از خمیر مایه فوری هم میتونید استفاده کنید. هیچ اشکالی نداره تازه بهتر هم هست.

عطر و طعم این نون به قدری زیاده که موقع پخت همه فضای خونه رو می گیره. چقدر لذت بخه تو یک روز پاییزی نان پیتا درست کنی و در کنار عزیزانت اون رو با خوشی بخوری.

خوب بریم سراغ طرز تهیه نان پیتا .

طرز تهیه نان پیتا
طرز تهیه نان پیتا

 

 

مواد لازم برای درست کردن نان پیتا

  • 1 قاشق چای خوری مخمر فعال
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1/4 فنجان آب گرم
  • یک و نیم فنجان آرد
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • روغن
  • 1/8 قاشق چای خوری بکینگ پودر

طرز تهیه نان پیتا شف طیبه

در ابتدا باید خمیر مایه رو عمل بیاریم. اگر خمیر مایه تازه ندارین بهتره که قبل از استفاده اون رو عمل آوری کنید.

آب گرمی که دماش دست رو نمی سوزه رو داخل ظرفی بریزین. خمیر مایه رو روی سطح آب بپاشین و شکر رو هم اضافه کنید.

کمی هم بزنید و درب ظرف رو بزارین و در مکان گرمی قرار بدین.

10 دقیقه صبر کنید. خمیر مایه آماده می شه.

مرحله بعد ترکیب کردن مواد هست.

آرد رو در ظرفی بریزین و نمک و بکینگ پودر رو اضافه کنید. خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید.

دقت کنید که آرد زیادی به خورد مواد ندیدن به این خیال که خمیرتون یک دست بشه.

خمیر رو روی میز کار بزارین و مثل فیلم ورز بدین. ورز دادن خمیر مهمه. حدودا بین 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز دارین تا خمیر رو ورز بدین.

خوب حالا کف یک کاسه بزرگ رو چرب کنید و خمیر رو چونه کرده و داخل ظرف قرار بدین.

مقداری روغن هم روی خمیر بریزین و روی کاسه رو با سلفون بپوشونید و در جای گرمی قرار بدین.

بعد از یک ساعت که خمیر استراحت کرد، اون رو روی تخته بزارین و قسمت های مساوی تقسیم کنید. حدودا بین 7 تا 8 قسمت میشه.

زیر کار رو آرد بپاشین و خمیر رو باز کنید.

حالا به دو روش می تونید نان پیتا رو درست کنید.

  • نان پیتا در فر
  • نان پیتا روی گاز

نان پیتا در فر

حالا فر رو روی دمای 250 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

فر باید خوب داغ باشه. خمیر هم باید طبقه وسط فر گذاشته بشه.

بعد از سه دقیقه هم خمیر پف می کنه و بالا میاد.

به این شکل که می بینید. خیلی شگفت انگیزه.

حالا پخت نان پیتا روی گاز

تابه رو روی گاز بزارین تا داغ بشه.

بعد از یکی دو دقیقه خمیر می پزه.

حالا اگر خیلی پف نکرد هم ایرادی نداره. یکی دو دقیقه که خمیر درون تابه بود، برش گردونید و طرف دیگش رو بپزین.

طرز تهیه نان پیتا به صورت تصویری و مرحله به مرحله
به این پست نمره دهید (1 تا 5)

درباره article

حتما ببینید

درست کردن برگ شکلاتی

آموزش تصویری درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک

درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک هم هیجان انگیزه و هم خیلی خیلی خلاقانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =