خانه / مربا، ترشی و سس / سس پستو شف طیبه برای سالاد و ماکارونی

سس پستو شف طیبه برای سالاد و ماکارونی

سس پستو شف طیبه برای سالاد و ماکارونی
5 (100%) 7 votes

پستو با تلفظ: [ˈpesto] گونه‌ای سس است که خاستگاه آن به شهر جنوا در لیگوریا بر می‌گردد. سس پستو به صورت سنتی شامل سیر له شده، ریحان خرد شده و دانه کاج اروپایی است که با روغن زیتون، پنیر پارمیجانو و پنیر فیور ساردو (گونه‌ای پنیر گوسفندی) مخلوط می‌گردد. سس پستو برای انواع پاستا و سالاد و غذاهای ایتالیایی استفاده میشه و طعم مطلوبی داره. بنابراین من در ین مطلب سس پستو شف طیبه رو آموزش می دم.

من حتی سس پستو رو روی ساندویچ تست کردم و از مزش راضی بودم. خب چون دانه کاج اروپایی در دسترس نیست، سس پستو رو با گردو درست می کنیم و از مزش لذت می بریم.

البته میشه از مغز بادام کوهی با نام محلی بخورک هم استفاده کرد. من همین کار رو کردم. حالا شما هر جور صلاح می دونید همون کار رو بکنید.

 

مواد لازم برای تهیه سس پستو شف طیبه

  • 2 دسته یا حدود 2 فنجان برگ های تازه ریحان 
  • 1/2 فنجان آجیل کاج، یا گردو، بخورک و هر آجیلی که در دسترس بود
  • 1/2 فنجان پنیر پارمسان 
  • 1 تا 2 خبه سیر
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک 
  • 1/4 تا 1/2 فنجان روغن زیتون فوق العاده عالی

طرز تهیه سس پستو شف طیبه برای سالاد و ماکارونی

در ابتدا مواد رو درون دستگاه غذاساز بریزین.

اگر از گردو استفاده می کنیدف قبل از اضاف کردن درون دستگاه کمی اون رو بکوبید. چون که ممکنه خوب له نشه. بازم میگم از آجیل هایی مثل بادام، بادام زمینی، گردو، بخورک هم میتونید استفاده کنید.

پس خیلی نگران نداشتن گردو نباشین.

همه ریحون رو اضافه نکنید.

برگ های ریحون رو مرحله به مرحله اضاف کنید تا خوب له و میکس بشن.

عمل میکس کردن رو تا زمانی که همه مواد خوب له بشن ادامه بدین.

بعد از این نوبت اضاف کردن روغنه.

روغن زیتون رو کم کم اضافه کنید و هر بار کار رو متوقف کنید و مواد رو از دیواره بلندر جدا کنید.

کمی اون رو بچشید.

اگر نمک و فلفل و یا حتی پنیر پارمسان بیشتری نیاز داره اضافه کنید.

 

به همین راحتی سس پستو آماده شد. اون رو در ظرف در دار نگهداری کنید و از اون روی پاستاها و سالادهاتون بریزین.

حتی می تونید این سس رو روی پیتزا سبزیجات هم بریزین.

نکته:

چون در دستور اصلی این سس از سیر تازه استفاده می شه، سس طعم تندی داره. پس موقع اضاف کردن فلفل احتیاط کنید.

در صورتی که تصمیم گرفتید این سس رو فریز کنید دیگه بهش پنیر نزنید. همه مراحل رو بدون اضاف کردن پنیر انجام بدین و سس رو فریز کنید. بعد قبل از مصرف از فریز خارجش کنید و پنیر رو بهش اضاف کنید.

نگهداری سس پستو

سس پستو رو درون ظرف های در دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. این سس رو بیشتر از چند روز نمی شه نگه داشت چون که طعم بد و تلخی می گیره. اما فریز کردنش به شرطی که نکته بالا رعایت بشه اشکالی نداره.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی4.5 (90%) 2 votes طرز تهیه سیروپ توت فرنگی بسیار ساده است. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 5 =