خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه شیرینی روی اجاق گاز

طرز تهیه شیرینی روی اجاق گاز

طرز تهیه شیرینی روی اجاق گاز
5 (100%) 5 votes

طرز تهیه شیرینی روی اجاق گاز اصلا کار سختی نیست. خیلی از خانم های خانه دار در خونه خودشون فر ندارن. یا این که دوست دارن شیرینی هایی رو درست کنند که ساده و سریع باشه.

خوب این کار ممکنه.

خیلی از شیرینی های جذاب و جدید رو میشه بدون نیاز به فر درست کرد. بدون این که نگران طعم و ظاهر شیرینی بود.

اگر شما هم طرز تهیه شیرینی روی اجاق گاز رو می پسندید با این مطلب همراه باشین.

مطمئنم از دیدن شیرینی هایی به این سادگی با این سرعت پخت شگفت زده میشین.

اولین آموزشی رو که می خوام در راستای مبحث طرز تهیه شیرینی روی اجاق گاز بدم اصلا نیازی به اجاق گاز هم نداره چه برسه به فر!

این شیرینی سریع و راحت آماده میشه و برای بچه ها خیلی لذیذه.

خوب باید در درجه اول این رو بگم که این مدل شیرینی بدون فر که می خوام آموزش بدم به نام پاپس کیک معروفه.

پاپس کیک خیلی خیلی خوشمزست و برای جشن ها و پذیرایی های شلوغ مناسبه.

پاپس کیک به دو روش درست می شه.

من اول رسیپی اصلی رو می گم و بعد رسیپی جایگزین رو توضیح می دم.

شیرینی سریع بدون نیاز به فر

 

No Bake Champagne Cookie Balls - made with Walkers Shortbread and champagne! So good!

 

 

 

مواد لازم برای درست کردن شیرینی بدون فر

3 فنجان (460 گرم) بیسکویت ساده وانیلی
1/2 فنجان (65 گرم) پودر شکر
3 قاشق غذاخوری سیروپ
چوب آب نبات
شکلات سفید یا قهوه ای

 

طرز تهیه شیرینی بدون فر

در ابتدا باید بیسکویت ها را پودر کنید. هر چقدر میزان پودر شدن بیسکویت ها بیشتر باشه یکدست شدن شیرینی ها بیشتر میشه.

پس بیسکویت ها را درون غذاساز یا میکسر بریزید و خوب میکس کنید.

پودر شکر رو هم به اون اضاف کرده و یک دور دیگه مواد رو با هم میکس کنید.

نکته) اگر شیرینی رو کم شیرین دوست دارین از میزان شکر کمتری استفاده کنید یا این که کاملا شکر رو حذف کنید. 

No Bake Champagne Cookie Balls - made with Walkers Shortbread and champagne! So good!

من همه عکس ها رو پشت سر هم گذاشتم تا آموزش براتون راحت تر باشه.

بعد از این که شکر و بیسکویت خوب مخلوط شد باید سیروپ رو اضافه کنید. سیروپ یا شربت غلیظ در طعم های مختلفی در لوازم قنادی ها وجود داره. اما من طرز تهیه سیروپ توت فرنگی رو آموزش دادم که میتونید از اون استفاده کنید.

حالا خوب و با دقت مواد رو مخلوط کنید. به تصویر نگاه کنید. باید غلظت مواد به صورتی باشه که بشه خمیر رو جمع کرد. درست مثل خمیر کلوچه نخودچی مخصوص عید.

حالا با دست مقداری از خمیر رو برداشته و گرد کنید. خوب خمیر رو ورز بدین تا یکدست و بدون ترک بشه.

بعد چوب آب نبات ها رو درون اون فرو کنید و در نهایت هم داخل شکلات اب شده بزنید.

حتی میتونید از شکلات های رنگی استفاده کنید.

این طوری رنگین کمونی از شیرینی های خوشمزه دارین.

نکته:

اگر نتونستین خمیر رو گرد کنید، به این دلیل هست که رطوبت خمیر کمه. حالا با احتیاط و کم کم یک قاشق شیر اضافه کنید و دوباره خمیر رو ورز بدین. اگر خمیر شل بشه دیگه کار خیلی سخت میشه. دوباره باید بیسکویت پودر کنید و داخل خمیر بریزین. 

پس با احتیاط عمل کنید.

No Bake Champagne Cookie Balls - made with Walkers Shortbread and champagne! So good!

 

اگر هم دوست داشته باشین میتونید مثل من در اخر کار و قبل از خشک شدن کامل شکلات، از ستاره های تزیینی یا ترافل های رنگی و حتی اسمارتیزهای کوچک برای تزیین کردن شیرینی استفاده کنید.

رسیپی جایگزین

برای تهیه پاپس کیک می تونید از این رسیپی هم استفاده کنید:

  • کیک ساده
  • خامه 2 قاشق
  • شکلات سفید ذوب شده: 2 قاشق

کیک رو پودر کنید. خامه و شکلات رو بهش اضافه کنید.

مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی بدست بیاد. بعد به صورت توپی در بیارین و باقی مراحل رو پیش برین.

به امید خدا در مطالب بعد آموزش های زیادی از شیرینی بدون نیاز به فر رو قرار می دم.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه نان همبرگر

طرز تهیه نان همبرگر در خانه

طرز تهیه نان همبرگر در خانهRate this post هیچ چیز به اندازه پیچیدن بوی نون …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 10 =