خانه / مربا، ترشی و سس / کیمچی بادمجان

کیمچی بادمجان

کیمچی بادمجان از آن دسته از ترشی هایی است که علاوه بر خوشمزه بودن ، فواید بسیاری هم دارد و خیلی راحت درست می شود. کیمچی بادمجان منبع خوبی از میکروارگانیسم های طبیعی و پروبیوتیک ها است. با وجود خاصیت های فراوانی که ترشی کیمچی دارد چرا خودرمان در منزل آن را درست نکنیم؟ 

من قبلا در پستی به صورت جداگانه طرز تهیه کیمچی رو توضیح دادم. اما به صورت اختصاصی در این مطلب آموزش درست کردن کیمچی بادمجان رو قرار می دم.

این کیمچی فوری آماده می شه و همون روز هم میتتونید سروش کنید.

مواد لازم برای درست کردن کیمچی بادمجان

  • بادمجان قلمی
  • 4-6 عدد پیازچه
  • یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • 6-8 حبه سیر، پوست کنده
  • ¼ فنجان پودر فلفل قرمز
  • 1/2فنجان سویا سس
  • آب تصفیه شده
  • نمک دریا

 

 

طرز تهیه کیمچی بادمجان

Cutting eggplants in half

بادمجان ها را بشویید. قسمت کلاهک بالای آن را قطع کنید و برای بخارپز شدن اماده کنید.

برای بهتر پختن می تونید بادمجان ها را ریزتر کنید. اما هر چقدر ریزتر شوند، عطر و طعم خود را بیشتر از دست می دهند.

steaming eggplant for namul

بادمجان ها رو درون یک آبکش گذاشته و آبکش رو روی دهانه یک قابلمه بگزارین.

درون قابلمه هم باید آب در حال جوشیدن وجود داشته باشه.

حالا بین 5 تا 10 دقیقه زمان بدین تا بادمجان ها بخارپز بشن.

بعد از این مدت بادمجان ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.

sauce for eggplant namul

الان نوبت درست کردن سس کیمچی هست.

مواد سس رو درون یک کاسه با هم ترکیب کنید.

 tearing steamed eggplant for namul
زمانی که بادمجان های بخارپز شده سرد شدند، مانند تصویر با دست اون ها رو به صورت عمودی برش بدین.
نیازی به کارد یا وسیله دیگه ای نیست. همین ناهماهنگ بودن برش ها، زیبایی خوبی به کیمچی میده.

sauce over steamed torn eggplants

حالا سس رو روی بادمجان ها ریخته و با همه مواد رو با هم ترکیب کنید.

در آخر هم پیازچه ها رو خرد کنید و به مواد اضاف کنید.

کیمچی رو درون شیشه های در دار بریزین و در یخچال نگهداری کنید.

درباره article

حتما ببینید

دیپ پیاز

دیپ پیاز فرانسوی به همراه فیلم

دیپ پیاز یه سس غلیظ و خوشمزه هست که خیای راحت درست می شه. دیپ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − نه =