خانه / رژیم غذایی / رژیم گیاه خواری / کوکو کدوی خوشمزه

کوکو کدوی خوشمزه

کدو یکی از صیفی جاتی است که در بین ما ایرانی ها مظلوم واقع شده است. این صیفی پر خاصیت درمان کننده بسیاری از بیماری هاست. پیامبر اکرم صلی الله در وصف کدو فرمودند، نیکوترین خورش ها در نزد من خورش کدو است. من پیشنهاد خوبی برای بهره بردن از خواص کدو دارم. کوکو کدوی خوشمزه یک غذای عالی با خاصیت های بی نظیر!

کوکو کدوی خوشمزه هم برای گیاهخواران و هم برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند بسیار مناسب است.

برای درست کردن کوکو کدوی خوشمزه هم از شوید می توانید استفاده کنید و هم از اسفناج.

حالا دیگه میل خودتون هست که کدومش ر دوست داشته باشین.

مواد لازم برای درست کردن کوکو کدوی خوشمزه

  • 2 عدد کدو سبز، رنده شده
  • نصف فنجان اسفناج خرد شده
  • 1/2 فنجان پنیر فتا
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 عدد پیازچه خرد شده
  • 2 حبه سیر
  • 1/3 فنجان آرد
  • 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای سس کوکو

  • 1/4 فنجان شوید
  • ماست1و 1/2 فنجان
  • 2 حبه سیر
  • 1 خیار کوچک، پوست کنده و خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری روغن زیتون
  • آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه

Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki! Great for appetizers or a light snack, and a fantastic way to sneak in some veggies! | hostthetoast.com

 

 

 

طرز تهیه کوکو کدوی خوشمزه

در ابتدا کدو را رنده کنید. مقداری نمک روی آن بپاشید و 10 دقیقه آن را رها کنید. به این ترتیب آب میان بافتی کدو خارج می شود.

بعد با دست کدو را فشار دهید تا آبش گرفته شود.

اسفناج را هم بشویید، خشک و خرد کنید.

حالا درون یک کاسه بزرگ کدو را ریخته، اسفناج و پیازچه را به آن اضاف کنید.

بعد هم سایر مواد رو بریزین و خوب با هم مخلوط کنید.

Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki! Great for appetizers or a light snack, and a fantastic way to sneak in some veggies! | hostthetoast.com

به این حالت.

تخم مرغ ها رو هم یکی یکی اضاف کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.

تابه نچسبی رو روی حرارت قرار بدین.

روغن رو درون تابه بریزین و صبر کنید تا داغ بشه. اما دود نکنه.

Zucchini, Feta, and Spinach Fritters with Garlic Tzatziki! Great for appetizers or a light snack, and a fantastic way to sneak in some veggies! | hostthetoast.com

با قاشق مقداری از مایه کوکو را برداشته و درون تابه بریزین. 30 ثانیه صبر کنید و بعد با پشت قاشق کمی روی مواد رو صاف کنید.

نیازی نیست تا ضخامت کوکو رو خیلی نازک کنید.

بعد از 3 دقیقه کوکو رو برگردونید و طرف دیگش رو هم سرخ کنید.

طرز تهیه سس کوکو

ماست رو درون کاسه ای بریزین. سیر رو رنده کرده و به اون اضاف کنید. بعد هم شوید خرد شده و خیار ریز شده رو اضافه کنید.

نمک و فلفل اون رو اندازه کرده و در کنار کوکو سرو کنید.

پیشنهاد می کنم برای درست کردن این سس، اول از هر چیز سیر رو روی گاز کبابی کنید و بعد درون سس استفاده کنید.

مزه خیلی خوبی به سس می ده.

درباره article

حتما ببینید

پیتزا املت

پیتزا املت

پیتزا املت هم املته هم پیتزا. طعم خیلی لذیذی داره و برای افرادی که ممنوعیت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 9 =