خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / پیتزا پپرونی در نان ساندویچی

پیتزا پپرونی در نان ساندویچی

پیتزا پپرونی به دلیل مزه بی نظیری که داره از طرفداران زیادی برخورداره. خیلی از افراد پیتزا پپرونی رو دوست دارن. و تمایل دارن که خودشون درست کنن.

من قبلا در پستی جداگانه طرز تهیه پپرونی گیاهی برای افرادی که گیاهخوار هستند یا رژیم غذایی بدون گلوتن دارند رو آموزش دادم.

حالا اگر تمایل دارین از پپرونی گیاهی در این پیتزا استفاده کنید می تونید به لینکش مراجعه کرده و آموزش رو یاد بگیرین.

اما موضوع دیگه ای که باید بگم این هست که تنوع در آشپزی حرف اول رو می زنه. پیشنهاد می کنم یک بار هم که شده پیتزا پپرونی رو با این روش درست کنید. پیتزا پپرونی در نان ساندویچی!

دردسر درست کردن خمیر پیتزا رو نداره و خیلی هم جذاب و شکیله.

پس بریم سراغ آموزش.

Pepperoni Pizza Stuffed Garlic Bread. A cheesy, tomato-sauce spiked dip gets packed inside of buttery bread for an easy-to-make, crowd-pleasing Super Bowl appetizer. | hostthetoast.com

 

مواد لازم برای درست کردن پیتزا پپرونی در نان ساندویچی

 

نان باگت
پنیر خامه ای، نرم شده در دمای اتاق
2 فنجان پنیر موزارلا خرد شده
1 فنجان سس پیتزا
½ فنجان پنیر پارمسان
1 قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده
½ قاشق چای خوری آویشن خشک شده
حدود 1و 1/2 فنجان پپرونی
4 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
4 حبه سیر
فلفل قرمز، اختیاری

طرز تهیه پیتزا پپرونی در نان ساندویچی

در ابتدا فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتی گراد روشن کنید.

Pepperoni Pizza Stuffed Garlic Bread. A cheesy, tomato-sauce spiked dip gets packed inside of buttery bread for an easy-to-make, crowd-pleasing Super Bowl appetizer. | hostthetoast.com

با استفاده از یک چاقوی تیز نان باگت را برش بدین و داخل اون رو کمی خالی کنید. این روش برای موقعی هست که دوست داشته باشین پیتزا رو تک نفره سرو کنید.

در غیر این صورت نان رو بدون برش زدن فقط داخلش رو خالی کنید.

کاسه ای را بردارین و پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، سس پیتزا، پنیر پارمسان، ریحان، پودر آویشن و یک فنجان پپرونی خرد شده را درون اون ریخته و با هم مخلوط کنید.

آموزش های مرتبط:

طرز تهیه سس پیتزا

طرز تهیه پنیر موزارلا

حالا نان باگت رو باز کنید و با قاشق مواد رو درون نان ریخته و کاملا پر کنید.

کره ذوب شده رو روی سطح نان بزنید و سبرهای خرد شده رو روی اون بریزین. در آخر هم کمی پنیر پارمسان روی نان بپاشین.

با این کار نان شما طعم سیر می گیرد. اگر طعم سیر و یا نان سیری رو دوست ندارین این مرحله رو حذف کنید.

فویل ضخیمی رو بردارین و نان رو داخل فویل بزارین و محکم اون رو ببندین.

حالا فویل رو درون فر بزارین و برای 10 دقیقه صبر کنید.

فویل رو از فر بیرون بیارین و بعد از 5 دقیقه اون رو باز کنید.

Pepperoni Pizza Stuffed Garlic Bread. A cheesy, tomato-sauce spiked dip gets packed inside of buttery bread for an easy-to-make, crowd-pleasing Super Bowl appetizer. | hostthetoast.com

نان رو روی تخته بزارین و به برش های دلخواه تقسیم کنید.

کمی فلفل قرمز و ریحان خرد شده روی پیتزا بریزین.

پیتزا رو با هر سسی که دوست دارین نوش جان کنید.

درباره article

حتما ببینید

خمیر پیتزا بدون استراحت

خمیر پیتزا بدون استراحت

گاهی اوقات پیش میاد که یهو هوس پیتزا می کنید. یا این که توی خونه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 3 =