خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه رولت اسفناج

طرز تهیه رولت اسفناج

هر زمان که اسم رولت میاد این فکر در ذهنمون تداعی میشه که باید غذای سخت و وقت گیری باشه. اما واقعا این طور نیست. رولت اسفناج از اون دسته از رولت هایی هست که خیلی خوشمزه و دلچسبه و طرز تهیه رولت اسفناج هم آسونه.

برای وسط رولت اسفناج من پیشنهاد می کنم سخت گیر نباشید و از هر چیزی که داخل خونه دارین استفاده کنید.

مثلا برای وسطش از پنیر گودا، پنیر پیتزا، ماست، کالباس و هر چیز دگه ای که دارین استفاده کنید. من برای داشتن هارمونی رنگ از مخلوط سبزیجات برای وسطش استفاده می کنم.

شما می تونید رولت اسفناج رو حتی برای صبحانه درست کنید. کلا این غذا خیلی شیک و مجلسیه و رنگ و لعاب زیبایی به میز پذیرایی شما می ده.

رولت اسفناج می توه یک پینهاد عالی برای شام و یا افرادی که رژیم گیاهخواری دارن باشه.

با این روش می تونید اسفناج رو به خورد بچه ها بدین.

 

مواد لازم برای پخت رولت اسفناج

  • تخم مرغ: سه عدد
  • اسفناج بخار پز و ریز شده: یک و نیم پیمانه پر
  • آرد ذرت: یک قاشق
  • فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و کمی جوز هندی
  • هویج رنده شده: یک عدد
  • پیاز نگینی: یک عدد
  • جعفری ساطوری: دو قاشق
  • پنیر موزارلا
  • سیر: یک تا دو حبه

آموزش مورد نیاز: طرز تهیه پنیر موزارلا در خانه

طرز تهیه رولت اسفناج

اسفاج رو پاک کرده و بشورین. ریز خرد کنید و کمی بخارپزش کنید.

فر رو روی دمای 190 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

اسفناج سرد شده رو درون کاسه ای ریخته، سیر و تخم مرغ ها و ادویه، پنیر موزارلا و آرد رو بهش اضافه کنید. مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.

 

Healthy spinach rolls - step 1

حالا این مخلوط رو روی کاغذ روغنی که داخل سینی هست پهن می کنیم.

سینی رو داخل فر بزارین و حدود 20 دقیقه بهش زمان بدین.

توصیه می کنم شما کاری به زمان نداشته باشین. هر موقع که دیدین رولت پخته سینی رو از فر در بیارین. چون اگر روی اسفناج خشک بشه دیگه رولت کردنش سخت می شه.

در این فرصت برید سراغ سبزیجات.

درون تابه ای کمی روغن بریزین. پیاز نگینی شده رو اضاف کنید.

Healthy spinach rolls - step 2

 

کمی که سبک شد، هویج رنده شده رو اضافه کنید و هم بزنید. در اخر هم جعفری ساطوری شده رو بریزین.

نیازی به پخت زیادی نیست. همین که مواد سبک بشن کافیه.

وقتی سینی رو از فر خارج کردین، کمی زمان بدین تا سرد بشه.

Healthy spinach rolls - step 3

حالا در این مرحله مواد سبزیجات ، کالباس یا هر چیز دیگه ای که دوست دارین رو روی اسفناج ها بریزین.

کمی پنیر موزارلا هم دوباره روی مواد بریزین.

به وسیله کاغذ روغنی خیلی با احتیاط شروع کنید به رول کردن اسفناج.

بعد کاغذ رو محکم کنید و چند دقیقه دیگه داخل فر بزارین. فقط برای این که پنیر آب بشه.

سینی رو از فر در بیارین. صبر کنید تا کاملا سرد بشه و رولت رو داخل یخچال بزارین.

یک ساعت کافیه. بعدش هم با یک چاقوی تیز برشش بزنید.

نکته:

  • رولت رو به هیچ عنوان داغ داغ برش نزنید.

  • اگر خواستین برای وسط رولت اسفناج از ماست استفاده کنید، مرحله اول پخت که تمام شد، سینی رو در بیارین. صبر کنید تا سرد بشه. ماست چکیده رو با کمی پنیر خامه ای مخلوط کنید و روی سطح کار بکشید. چند ورق کالباس روی مواد بزارین و رول کنید. در این روش دیگه نیازی نیست تا رولت برای بار دوم داخل فر بره.

  • من در یک کتاب آشپزی خوندم که میشه روی اسفناج های پخته شده رو دوباره تخم مرغ ریخت و داخل فر گذاشت. البته خودم امتحان نکردم. فقط برای اطلاع نوشتم. تا اگر کسی تمایل نداشت از پنیر پیتزا استفاده کنه این روش رو تست کنه.

  • طرز تهیه رولت اسفناج در تابه دو طرف هم امکان داره. فقط مهارت شما رو می طلبه.

  • از سبزی کوکو به جای اسفناج هم میشه استفاده کرد. اون موقع اسمش میشه رولت کوکو.

طرز تهیه رولت اسفناج
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای

طرز تهیه املت ترکیه ای خیلی راحته. املت ترکیه ای یه غذای خوشمزه برای شام …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + نه =