خانه / نان و شیرینی / باترکریم شف طیبه Buttercream

باترکریم شف طیبه Buttercream

باترکریم شف طیبه Buttercream
5 (100%) 2 votes

باترکریم در واقع یه نوع رویه و روکش برای کیک هست. باترکریم برای روکش کردن روی کیک و داخل اون بسیار کاربرد داره. البته انواع و اقسام باترکریم هم وجود داره که هر کدوم مزه خودش رو داره. باترکریم شف طیبه در بین سرآشپزها طرفدارهای زیادی داره.

اما من ساده ترین نوع باترکریم رو براتون آموزش میدم. بنابراین هر موقع کیک درست کردین به سادگی می تونید رویه اون رو هم درست کنید و به خودتون افتخار کنید.

آموزش کاربردی: طرز تهیه کیک شکلاتی روی گاز (پخت کیک در قابلمه)

می بینید که آشپزی لذت داره و میتونه آسون باشه. حالا خودتون کیک رو داخل قابلمه درست کنید و روی اون رو باترکریم بزنید. اون موقع می بینید که از خوردنش سیر نمی شین.

مواد لازم برای درست کردن باترکریم شف طیبه

  • كره 250 گرم (به دمای محیط رسیده)
  • شكر 1 ليوان
  • آرد 4 قاشق غذاخوری
  • شير 1 ليوان
  • وانيل 1 قاشق چای خوری
  • اسانس و رنگ (اختیاری)

طرز تهیه باترکریم شف طیبه

در مرحله اول مثل زمانی که فرنی درست می کنید باید آرد و شیر رو با هم ترکیب کنید.

دقت کنید که شیر باید سرد سرد باشه. اگر شیر حرارت دیده باشه به محض اضافه کردن آرد، گلوله های آردی داخلش درست می شه.

پس آرد رو داخل شیر سرد ریخته، هم بزنید و روی حرارت قرار بدین.

زیر شعله را کم کنید. چرا که خیلی زود غلیظ می شه.

زمانی که سس کاملا یکدست و غلیظ شد، اون رو از روی حرارت بردارین. سس رو داخل یک ظرف دیگه بریزین و بزارین تا خنک بشه. البته در دمای محیط نه یخچال!

نکته:

زمانی باید سس رو از روی حرارت بردارین که کاملا سفت شده باشه. مثل زمانی که حلوا درست می کنید. یعنی مواد به راحتی از تابه جدا بشن.

کره رو یک ساعت قبل از شروع به هر کاری از یخچال یا فریزر دربیارین و بزارین تا کاملا در دمای محیط نرم بشه.

از کره گیاهی هم میتونید استفاده کنید.

حالا کره را داخل ظرف ریخته و با همزن هم می زنیم. حتما باید همزن داشته باشید و حتما هم باید از شکر استفاده کنید نه پودر قند.

کمی که کره رو زدین، شکر رو هم اضافه کنید و دوباره همزن رو روشن کنید.

باید خیلی خیلی مواد هم بخوره.

با این کار بوی کره هم گرفته می شه.

3 دقیقه که مواد رو با هم زدین و مطمئن شدین که دانه های شکر در کره کاملا حل شده، سس غلیظی رو که درست کرده بودین و حالا سرد شده، به مواد اضافه کنید.

اينقدر باید هم بزنید تا كرم سفيد رنگ و كاملا لطيف و يكدستي به وجود بياد.

زمانی که به این حالت دراومد، اسانس و رنگی رو که دوست دارین اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.

به همین سادگی باترکریم خوشمزه ای رو درست کردین. این روکش برای انواع کیک هاف کاپ کیکها، کیک تولد و … مناسبه. خیلی بهتر از خامه فرم گرفته هست. چرا که در برابر گرما تحمل زیادی داره.

ببینم چه کار می کنید سرآشپزهای خوب!

شرایط نگهداری باترکریم

باترکریم باید در ظرف های در دار یا کیسه های زیپ دار در فریزر نگهداری شود.

تزیین کیک با باترکریم

Image result for Buttercream

 

Image result for Buttercream

Related image

Related image

 

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه نان همبرگر

طرز تهیه نان همبرگر در خانه

طرز تهیه نان همبرگر در خانهRate this post هیچ چیز به اندازه پیچیدن بوی نون …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − پنج =