خانه / نان و شیرینی / پاستیل توت فرنگی خانگی

پاستیل توت فرنگی خانگی

پاستیل توت فرنگی خیلی خیلی خوشمزست. البته پاستیل با انواع مزه ها و رنگ ها در بازار هست. و شاید بگین دیگه چه نیازی هست که خودمون درست کنیم. اما باید بگم که این پاستیل ها به دلیل رنگ و مواد افزودنی شیمیایی که دارن فوق العاده مضر هستن. و باعث آسیب به کلیه ها می شن.

خوردن پاستیل برای بچه ها لذت بخشه. اگر خودمون بدون هیچ ماده نگهدارنده و رنگی اون رو درست کنیم، علاوه بر تامین ویتامین مورد نیاز برای بچه ها، یه تنقلات خوب و خوشمزه هم محسوب می شه. دیگه هر وقت بچتون گفت مامان یه چیز بده بخورم، زود یه پاستیل توت فرنگی بهش بدین.

بیس همه پاستیل های خونگی یکی هست. من پاستیل توت فرنگی رو آموزش می دم. حالا شما می تونید پاستیل پرتقالی، لیمویی، آناناسی و هر طعم دیگه ای که دوست دارین درست کنید.

مطلب مشابه: طرز تهیه پاستیل شکری یا ژله شکری رنگارنگ

 

مواد لازم برای درست کردن پاستیل توت فرنگی خانگی

  • ¾ فنجان آب لیمو
  •  1 فنجان توت فرنگی تازه
  •   2 قاشق غذاخوری سیروپ یا عسل
  •   ¼ فنجان پودر ژلاتین
  • 1/4 فنجان گلوکز مایع

 

 

طرز تهیه پاستیل توت فرنگی خانگی

من قبلا در پستی طرز تهیه سیروپ توت فرنگی رو قرار دام. ولی اگر شما سیروپ ندارین هیچ اشکالی نداره. از عسل استفاده کنید.

من پاستیل ترش دوست دارم. اگر شما میخواین پاستیلتون شیرین تر باشه، میتونید کمی عسل رو بیشتر کنید و از توت های شیرین استفاده کنید. اما توصیه می کنم رسیپی رو تغییر ندین. چون مزش واقعا خوشمزست.

توت فرنگی ها رو بشورین و برگ و دمبرگشون رو جدا کنید.

آب لیمو ترش تازه رو هم بگیرین.

توت فرنگی ها رو برش بدین.

بعد توت فرنگی خرد شده و آب لیمو را در مخلوط کن بریزین. مخلوط کن را برای 30 ثانیه روشن کنید.

باید تمام توت فرنگی ها میکس شده باشند. اگر هنوز تکه های توت فرنگی می بینید باز هم چند ثانیه دیگه مخلوط کن رو روشن کنید.

حالا عسل یا سیروپ رو هم اضافه کنید.

نکته: اگر ترش مزه نمی خواین، در این مرحله 1/4 پیمانه شکر به مواد اضاف کنید. گلوکز مایع رو هم بریزین.

مواد رو درون یک ظرف بریزین و روی حرارت بزارین. من دوست دارم این مرحله رو به صورت بن ماری انجام بدم. احساس می کنم اینجوری رضایت بیشتری دارم.

زمانی که مواد گرم شد و عسل درون مواد حل شد، پودر ژلاتین را اضاف کرده و آروم هم بزنید.

صبر کنید تا دانه های ژلاتین درون مایع حل بشه.

حالا کلا ظرف رو از روی حرارت بردارین.

کمی که از حرارت افتاد مواد رو درون قالب های سیلیکونی بریزین و داخل یخچال بزارین.

هر زمان که پاستیل ها کاملا بسته شدن از قالب خارج کنید.

نکته این رسیپی

  1. زمانی که مواد رو درون قالب ریخیتین، چند بار قالب رو به زمین بکوبید تا حباب های هوا گرفته بشه. 
  2. اگر قالب ندارین هیچ اشکالی نداره. همه مواد رو درون یک ظرف یا سینی بریزین و بعد از بسته شدن برش بزنید.
  3. چون این پاستیل مواد نگهدارنده نداره پس زیاد نمی تونید نگهش دارین. این پاستیل رو درون یخچال برای 14 روز می تونید نگهداری کنید.

درباره article

حتما ببینید

کوکی هنداونه

کوکی هندوانه

کوکی هنداونه خیلی خیلی راحت درست می شه. مهم اینه که بیس کار رو درست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 8 =