خانه / نان و شیرینی / کوکی شکلاتی فوق العاده خوشمزه بدون آرد و گلوتن

کوکی شکلاتی فوق العاده خوشمزه بدون آرد و گلوتن

کوکی از اون دسته از شیرینی هایی هست که خیلی خیلی خوشمزست و نیاز به مواد خاصی نداره. اما بیماران سلیاکی به دلیل ممنوعیت مصرف آرد، نمی تونن همه نوع شیرینی رو بخورن و رژیم بدون گلوتن دارن. به همین دلیل من تصمیم گرفتم کوکی شکلاتی بدون گلوتن رو آموزش بدم.

فکر نکنید که چون آرد نداره خوشمزه نیست یا مخصوص بیمارانه. نه اتفاقا مزه بسیار خوبی داره. چون به جای آرد گندم  از آرد بادام یا همون پودر بادام در اون استفاده شده.

مواد لازم برای درست کردن کوکی شکلاتی بدون آرد

  • 2 فنجان آرد بادام
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • شکلات ریز خرد شده (حدود 1 فنجان)
  • 1/2 فنجان شکر
  • 1/4 فنجان شیر بادام
  • 3 قاشق غذاخوری کره به دمای محیط رسیده
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر

Tall stack of best low carb chocolate chip cookies, one with a bite taken out

 

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون آرد

من قبلا در پستی جداگانه طرز تهیه شیر بادام رو آموزش دادم. اما اگر شیر بادام در منزل ندارین از شیر معمولی استفاده کنید.

اما در مورد آرد بادام. آرد بادام به راحتی در لوازم قنادی ها گیر میاد. اما بازم اگر در دسترستون نیست خودتون درست کنید. ماشالا یه پا هنرمنیدن دیگه!

بادام رو خیس کنید تا پوست اون جدا بشه. بعد روی شوفاژ یا داخل فر خشکش کنید و در آخر هم آسیابش کنید.

خوب اول داخل یه کاسه، تخم مرغ رو با وانیل مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید. حدود دو دقیقه کافیه.

بعد کره نرم شده رو اضافه کنید و دو دقیقه دیگه بزنید. شکر که حتما باید دانه ریز باشه رو هم اضافه کنید. مواد رو هم بزنید تا شکر حل بشه. بعد شیر رو اضافه کنید.

داخل یه ظرف دیگه آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید.

حالا مواد خشک رو به مواد مایع اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر مناسب و لطیفی بدست بیاد.

Step by step photos of how to make low carb chocolate chip cookie dough that

شکلات رنده شده رو با مواد مخلوط کنید. از شکلات چیپسی هم میتونید استفاده کنید.

خمیر بدست اومده رو 30 دقیقه در یخچال استراحت بدین.

فر رو روی 170 درجه روشن کنید تا گرم بشه. کف سینی فر رو کاغذ روغنی بزارین. از خمیر توپ هایی درست کنید.

توپ ها رو با فاصله روی سینی فر بزارین.

با کف دستتون کمی توپ های خمیری رو باز کنید. تقریبا قطرش 3 سانت بشه.

سینی رو داخل فر بزارین. حدود 20 دقیقه زمان بدین. اما 15 دقیقه که گذشت، کوکی ها رو چک کنید . همین که زیرش پخته بشه کافیه.

Soft and chewy keto chocolate chip cookies on a baking pan with a bite taken out

 

 

 

 

نکته:

بعد از بیرون امدن از فر این کوکی بسیار نرم و شکننده است. 10 دقیقه صبر کنید و بعد کوکی ها رو از داخل سینی دربیارین.

از شکلات هایی استفاده کنید که در برابر حرارت مقاوم هستند و آب نمی شوند.

کوکی شکلاتی فوق العاده خوشمزه بدون آرد و گلوتن
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

درست کردن برگ شکلاتی

آموزش تصویری درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک

درست کردن برگ شکلاتی برای تزیین کیک هم هیجان انگیزه و هم خیلی خیلی خلاقانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + دو =