خانه / رژیم غذایی / رژیم گیاه خواری / طرز تهیه بلال آب پز

طرز تهیه بلال آب پز

با شروع پاییز و فصل سرما خوردن بلال چقدر لذت بخشه. اونم بلالی که در کنار عزیزانت بخوری. اما همون طور که می دونید روش های مختلفی برای پخت بلال وجود داره. یکی از اون روش ها آب پز کردنه. که من قصد دارم در این مطلب طرز تهیه بلال آب پز رو آموزش بدم.

من در مقاله ای خوندم که خوردن دانه های ذرت کباب شده و سوخته خیلی خیلی مضره. در اون مقاله نوشته شده بود:

هر آن چیزی که روی آتش تهیه و بسوزد، به دلیل کربن ایجاد شده در قسمت‌های سوخته، میزان ابتلا به سرطان افزایش پیدا می‌کند. خوردن دانه‌های سوخته بلال (که معمولا هم تعدادشان در بلال‌ها کم نیست) باعث ورود کربن به بدن و در نهایت با مصرف زیاد آن، فرد را مستعد ابتلا به سرطان‌های کبد و معده می‌کند.
بلال را آب پز شده بخورید نه کبابی. در اون مقاله نوشته بود بهترین روش پخت، آب پز کردن بلاله.

طرز تهیه بلال آب پز

در ابتدا باید بلال رو تمیز کنید.

پوسته دورش و الیافش رو بکنید و بلال رو بشورین.

یه قابلمه رو آب کنید و روی اجاق بزارین.

صبر کنید تا آبش به جوش بیاد.

بلال ها رو یکی یکی در آب جوش بزارین.

در قابلمه رو ببندین و 4 دقیقه تایم بگیرین. اگر خیلی نرم دوست دارین 8 تا 10 دقیقه صبر کنید.

بلال ها رو داخل یه صافی بریزین تا آبش کشیده بشه.

کمی صبر کنید تا از حرارت بیفته.

بلال رو در ظرف بزارین. روش نمک و فلفل سیاه و کمی پنیر پارمسان بریزین.

خیلی خیلی خوشمزست.

خواص بلال آب پز

  • یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها استفاده می‌شود.
  • سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیت‌های فیزیولوژیکی در بدن کمک می‌کند،
  • حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.
  • حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماری ‌ها مفید است.
  • سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک می‌کند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.
  • غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است؛ فیبر خوراکی ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک می‌کند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.
  • برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است.
طرز تهیه بلال آب پز
5 (100%) 1 vote

درباره article

حتما ببینید

خورش فسنجان رستورانی

خورش فسنجان رستورانی

همه ما درست کردن خورش فسنجان رو بلدیم. اما دیدن اگر همین خورش رو رستوران …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سیزده =