خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه سوپ شیر بدون خامه

طرز تهیه سوپ شیر بدون خامه

سوپ شیر یا سوپ سفید یکی از خوشمزه‌ترین سوپ‌ها و مناسب مهمانی و ضیافت‌هاست. معمولا برای تهیه سوپ شیر از جو، شیر، مرغ پخته و انواع سبزیجات استفاده می‌شود که انتخاب این سبزیجات به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد اما معمولا قارچ پایه ثابت این سوپ است. سوپ شیر را هم با خامه و هم بدون خامه درست می کنند. در این مطلب من سعی دارم طرز تهیه سوپ شیر بدون خامه را آموزش دهم.

البته سوپ شیر بدون خامه را هم با جو، هم با برنج و البته هم با پاستا درست می کنند. در این آموزش روش سنتی طرز تهیه سوپ شیر بدون خامه آموزش داده می شود.

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر بدون خامه

 

مواد لازم
 شیر 1 لیتر
جو پرک نصف بسته
قارچ 300 گرم
هویج 2-3 عدد
پیاز 1 عدد
سینه مرغ نصف 1 عدد
 کنسرو ذرت 1 عدد
نمک، فلفل سفید، زردچوبه به میزان لازم
مغز کرفس (اختیاری) 1 عدد

Image result for Soupطرز تهیه سوپ شیر بدون خامه

برای تهیه سوپ شیر، ابتدا سینه مرغ را با کمی نمک، زردچوبه و یک پیاز کوچک جداگانه بپزید.

 

 بعد جو پرک را داخل خردکن یا آسیاب بریزید تا کمی خردتر شود. (حدود ۱/۴ اندازه اصلی)

 

حالا جو پرک آسیاب‌ شده را داخل قابلمه ریخته و روی آن آب بریزید.

 

در قابلمه رو كاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز شده و لعاب بنیدازد.

 

بین ۱/۵ تا ۲ ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و له شود و آب آن تا حد امکان کم شود.

 

حالا شیر را داخل قابلمه بریزید.

 

بعد از آن هویج رنده‌ شده، قارچ ورقه‌ شده و در صورت تمایل مغز کرفس خردشده را به سوپ اضافه کنید.

 

حدود یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد.

 

در آخر، سینه مرغ ریش‌ ریش‌ شده و كنسرو ذرت را به سوپ اضافه کنید.

 

۵ دقیقه قبل از سرو سوپ، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و آن را سرو کنید.

سوپ شیر یکی از بهترین گزینه‌ها برای مهمانی است. در صورت تمایل از سبزیجات دیگر مثل کدو، نخودفرنگی و … نیز می‌توانید استفاده کنید که این به ذائقه شما بستگی دارد.
به جای کرفس از مقداری جعفری هم می توانید استفاده کنید. بهتر است سبزی را در آخر پخت اضافه کنید.

نکات پخت سوپ شیر:

  • اگر بعد از پخت سینه مرغ آبی در ظرف باقی ماند، حتما از آن برای پخت سوپ شیر استفاده کنید که طعم عالی به سوپ می‌دهد.
  • اگه سوپ شما بیش از حد غلیظ شد و سوپ رقیق‌ تر دوست دارید، مقدار شیر را بیشتر كنید.
  • برای پخت یا سرو این سوپ به هیچ وجه از آبلیمو استفاده نكنید زیرا ممكن است شیر ببرد.
  • فلفل سفید طعم این سوپ را خیلی خوشمزه‌ تر می‌كند.
  • لعاب جو برای این سوپ بسیار مناسب است و نیازی به اضافه کردن آرد نیست.

ایده گرفته شده از pinterest

درباره article

حتما ببینید

پخت قورمه سبزی

فوت و فن پخت قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

دوستان خوبم همه ما طرز تهیه قورمه سبزی رو بلدیم. اصلا مگه میشه بانوی ایرانی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =