خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

تاس کباب از اون دسته ازغذاهایی هست که به رو های مختلفی درست میشه. تاس کباب گوشت، تاس کباب مرغ، تاس کباب مرغ و به، تاس کباب مرغ و بادمجون، تاس کباب سبزیجات و …. انواع مختلفی از تاس کباب هستند. اما من تصمیم دارم در این مطلب طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده رو آموزش بدم.

مواد مورد نیاز تاس کباب مرغ به نظر من سلیقه ای هست. شاید یک خانواده ای مثلا هویج رو دوست نداشته باشن. پس لزومی نداره رسیپی رو رعایت کنند. مهم اصول کار و طرز تهیه تاس کباب ساده رو بلد باشیم.

اما من مدلی رو که خودم درست می کنم رو آموزش می دم.

 

20160922-chicken-cacciatore-vicky-wasik-16.jpg

 

مواد لازم برای پخت تاس کباب مرغ ساده

  • پیاز
  • مرغ ترجیحا قسمت ران
  • فلفل دلمه ای
  • قارچ
  • رزماری
  • نمک و فلفل سیاه
  • گوجه فرنگی
  • رب گوجه
  • سبزیجاتی دیگری مانند هویج، سیب زمینی، کدو و … (اختیاری)

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

مرحله اول و مهم ترین مرحله (البته به نظر من) مزه دار کردن مرغ هست.

من طعم ران مرغ رو برای این غذا بیشتر می پسندم. حالا اگر شما با دم سینه مرغ میخواین درست کنید، هیچ ایرادی نداره.

طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده
طرز تهیه تاس کباب مرغ ساده

مرغ رو به تکه های کوچکی برش بدین.

روغن رو در تابه بریزین و تکه های مرغ رو خوب سرخ کنید. سرخ کردن مرغ باعث خوشمزه شدن غذا میشه.

بدون این که هیچ ادویه یا موادی اضافه کنید، مرغ ها رو خوب سرخ کنید.

مرحله دوم درست کردن سس غذا با سبزیجات است.

20160922-chicken-cacciatore-vicky-wasik-7.jpg

درون یک تابه دیگه، پیاز رو خلالی بزگ خرد کنید. کمی تفت بدین تا کاملا سبک بشه. میتونید از یک تا دو حبه سیر هم در این مرحله استفاده کنید.

بعد از سبک شدن پیازها، فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه کنید و به همراه پیاز تفت بدین.

قارچ ها رو هم جداگانه تفت بدین و کنار بزارین.

مرحله سوم اضافه کردن گوجه و رب و آب هست.

20160922-chicken-cacciatore-vicky-wasik-10.jpg

داخل تابه ای که پیاز و فلفل بود کمی رزماری پودر شده یا پودر آویشن بریزین. مقداری آب اضافه کنید. اما نه خیلی زیاد. در حدی که مواد داخل تابه درون آب دیده بشن. نه این که  آب روی اون ها رو خیلی گرفته باشه.

بعد گوجه فرنگی رو که هر جور سلیقتون هست به مواد اضافه کنید. یا خرد کنید و یا پوره.

رب گوجه رو هم اضافه کنید. گوجه این غذا هر چه بیشتر باشه بهتره.

زمانی که آب غذا جوش آمد، زیر حرارت رو کم کنید تا مرغ ها مغز پخت بشن. تقریبا 15 دقیقه آخر پخت، قارچ ها رو اضافه کنید.

نمک و فلفل غذا رو اندازه کنید و اگر دوست دارین یک تا دو قاشق آبلیموی تازه به غذا اضافه کنید.

نکته:

اگر از سبزیجاتی مثل هویج و سیب زمینی می خواین استفاده کنید، هیچ اشکالی نداره. اون ها رو خرد کنید و بعد از تفت دادن پیاز، به تابه اضافه کنید و بقیه دستور رو پیش ببرین.

ایده گرفته از pinterest

درباره article

حتما ببینید

پخت قورمه سبزی

فوت و فن پخت قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده

دوستان خوبم همه ما طرز تهیه قورمه سبزی رو بلدیم. اصلا مگه میشه بانوی ایرانی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =